programajánló

2019.12.12. 14:00

Jönnek az ünnepek, oda kell tenni ezt a hétvégét is!

Keress egy szuper partit a SZON hétvégi buliajánlójával!

Elefánt

December 13., péntek

20:00 óra: Minden rendben

A nyíregyházi Club Hollywoodban mutatja be új lemezét a Blahalouisiana.

Blahaluisiana

A 2012-ben alakult csapat az elmúlt öt évben meghódította az összes kis és nagy hazai klubot és fesztivált. Nem csak határon innen, külföldön is szerencsét próbált: koncerteztek már Erdélyben, Ausztriában, Szlovákiában, Oroszországban, Csehországban, de a Tallin Music Weeken és Hágában is bemutatkoztak. A Blahalouisiana 2016-ban megjelent első nagylemeze után 2017. október közepén 10 számos koronggal jelentkezett, nyár végén pedig megjelent harmadik,

Minden rendben című stúdióalbuma. Ezzel járja a csapat az országot; a nyíregyházi koncerten a Blahalouisiana meghívott vendégzenekara a Twentees.

21:00 óra: Élő zene a Noxban

A nyíregyházi szórakozóhelyen ezen a hétvégén is a mulatásé a főszerep. A ritmust egész este Nyuki diktálja.

21:30: Texas Tourist a Szmogban

Hol volt, hol nem, valahol Texas állam határától nem messze, ahol a délibábos forróság perzselte fel az utolsó fűszálakat, és ördögszekereket hord a forró szél...

Texas Tourist | Fotó: Sipeki Péter

Na, onnan csak egy ugrásnyira, nem is messzebb a kiszáradt fától, ami az első keresztutat árnyékolja, onnan csak 9434 kilométerre, egy Nyíregyháza nevű városban megszületett 2017-ben a Texas Tourist. Seres Jim (ének, gitár), a zenekar megálmodója és atyja a saját ötleteit szerette volna megvalósítani. Csatlakozott hozzá barátja, Pinte Zoli (gitár), majd hosszas keresgélések és tagcserék után csatlakozott Juhász Levente (basszus), valamint Majoros János (dob). A zenéjük a texas blues, swamp, dark country, southern rock stílusok, valamint a mai zenei irányzatok közül közkedvelt hiphop és funky keveréke. A zenekar nem először lép fel a nyíregyházi rock pubban, koncertjük ezúttal is ingyenes.

22:00 óra: A BSW visszatér

Alig értek haza a BSW-s fiúk, Ferenczei Gábor és Sziklai Mátyás a hétfői nyíregyházi koncertjükről, péntek este már a nagykállói Rúzs bárban lesz jelenésük.

BSW

A srácok éjszaka lépnek színpadra, a koncert előtt és után PéGé pakolja a lemezeket.

22:00 óra: Happy Friday

Közeleg a péntek, a megyeszékhely szívében sem marad el a buli. Az X Caféban DJ Koltai a legjobb klubzenékkel búcsúzik a dolgos hétköznapoktól.

22:00 óra: Dirty Room – karácsonyi kiadás

Vérbeli fekete dallamok a Barbizonban.

Kiköltözik a buli a nyíregyházi szórakozóhely R’n’B-terméből, a legnagyobb tánctéren várja a stílus rajongóit DJ Mess.

December 14., szombat

20:00 óra: Elefánt-koncert a klubban

Megérkezett az Elefánt új lemeze, az EL; a korong sokak szerint érettebb a korábbiaknál. Bármit is jelentsen ez, az új dalokat élőben is meghallgathatja a nyíregyházi Club Hollywood közönsége.

Elefánt

Közel két év után hozott ki az Elefánt új hanganyagot. Elmondásuk szerint a számok írása közben nem voltak elvárásaik, inkább csak hagyták, hadd szülessenek meg a dallamok és a szövegek. Az egész lemez hangulatán érződik ez a fajta felszabadultság, a „lesz, ami lesz” érzése. A srácok most sem féltek kísérletezgetni újabb hangzásvilággal, ennek eredményeképp többször visszaköszönnek a számokban a nyolcvanas évek szinti soundjai – olvasható a koncert.hu-n.

A zeneszámok között ezúttal vannak lassú, andalgós balladák és megőrülős, pogózásra tökéletesen alkalmas trackek is. A lemezen megtalálható a tavaly októberben megjelent Micsoda és a szeptember elején napvilágot látott Ég veled is. Mindkét dalhoz klip is készült, a többi nótához a zenekar maga készített szövegvideókat.

21:00 óra: The Moon akusztikus koncert

A nyíregyházi Gedeon sörözőben szombat este a fiatal helyi formáció zenél. A srácok új oldalukat mutatják meg, kedvenc dalaikat akusztikus változatban hallhatja a közönség. A belépés ingyenes, a fogyasztás kötelező.

21:00 óra: Adventi mulatás

A vajai Anna pubban szombaton a Gáti Tesók húzzák a talpalávalót.

21:00 óra: Nagy nokedlishow

A régi emlékek visszatérnek, ahogy a mostanra Club Tower néven futó szórakozóhelyre Roberto. Az ország nokedli­nagykövete, az egykori Elex zenésze megmutatja, milyen is az igazi szaggatás. Kezeket a magasba, indul a bulihullámvasút!

22:00 óra: Retro All Stars Party

A nyíregyházi Barbizonban a legbulizósabb retró zenékre rophatják a vendégek. Éjfél körül érkezik a Back II Black egykori frontembere, a szólóban is népszerű Bebe.

Abebe Dániel 1990 és 1994 között a csongrádi Batsányi János Gimnáziumban tanult, majd 1994 és 1998 között a Kodolányi János Főiskola diákja volt, ahol közgazdászként végzett. Már a gimnáziumi évei alatt tudta, hogy énekes akar lenni. 1990 és 1995 között az Old Sound, 1995 és 1999 között a Murphy Band, 1999-ben a Picasso Branch, majd 2000-től a Back II Black együttes énekeseként ismerhette meg a közönség, de szólóban is bizonyította, hogy zene folyik az ereiben.

22:00 óra: After The Darkness

A nyíregyházi Absolut meghívott lemezlovasai élménnyé varázsolják a sötétséget. Érkezik Erich von Kollar, Metha és Németi.

22:00 óra: Ladies Night

A nyíregyházi Mamma Miában a hölgyeké a főszerep szombat éjjel. Házigazdák: Benő, Sögő, Viktor. A buli húsz pluszos.

22:00 óra: Energy Party Tour

A zene energiája legyen a Club Passionnel!

A Rise Energy Party Tour a mátészalkai szórakozóhelyre érkezik, s igazán ütős estét ígér. A rezidens Tekk vendége lesz a fiatal lemezlovas, D Session.

22:00 óra: Winter Attack

A tiszateleki Club Pegazusban a stílusok harcának lehetnek fül- és szemtanúi a vendégek szombat éjjel: a Rádió 1 lemezlovasa, a katonamenet vezére, Bricklake és a Rock the City rezidense, számtalan nagy sláger újragondolója, DR BRS csap össze. Az est rezidensei PéGé és Henry lesznek, a mulatós teraszon Kozma Gergő zenél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában