Új videóklip

2020.01.05. 21:27

Videó: Sokan szeretik Márkó dalát

Igazi romantikus sláger lett a szabolcsi énekes legutóbbi alkotása.

Népszerű lett Rézműves Márkó szerelmes száma

A Ham Ko Ham egykori frontembere, Rézműves Márkó vadonatúj videóklippel örvendeztette meg a rajongóit: a Te vagy a legszebb lány című szerzemény nem sokkal a karácsonyi ünnepek előtt került fel a legnépszerűbb videómegosztó portálra, és azóta több mint százezren voltak rá kíváncsiak. Márkó a szerelmes dal videóját igazi ünnepi hangulatban forgatta, hiszen a felvételek egy része az adventi fénybe öltözött Debrecenben készült. Az énekes a közelmúltban egy új YouTube-csatornát is indított, ahová a Te vagy a legszebb lány beharangozója került fel elsőként.

Szólókarrierjére koncentrál

Az énekes a Ham Ko Ham énekeseként vált ismertté: a formáció Biriben, a Dankó Pista-iskolában alakult, majd az egyik országos kereskedelmi televízió tehetségkutató műsorának hatodik évadában a negyedik helyig jutottak. Rézműves Márkó 2018 őszén vált ki a csapatból, azóta a szólókarrierjére koncentrál.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában