új dal

2020.02.06. 08:25

Egyesítették erejüket

A két, egymástól eltérő stílusú csapat újszerű hangzásvilágot hozott össze.

Közös dallal és klippel jelentkezett a Balkan Fanatik és a ManGoRise. A Ne játsszá’ egy szerelmi témát derűsen, könnyedén bemutató, népzenei elemekkel is fűszerezett, újszerű hangzásvilágú nóta. A két formáció először egyesítette az erejét.

Passzolnak egymással

A ManGoRise stílusa a main­stream pop és az under­ground különleges elegye, melyeket a zenekar játszi könnyedséggel vegyít. Inspirálja őket a hiphop, a drum & bass, a jazz, a funky és a dubstep is.

A csapat egyedülálló módon minden szerzeményt önállóan önt végleges formába: maguk írják és hangszerelik dalaikat, klipjeiket az első kockától a publikálásig maguk menedzselik. Így születnek az olyan dalok, mint A szó nem elég, amely immár 8,5 milliós megtekintés felett jár a legnépszerűbb videómegosztón.

A Balkan Fanatik a hazai zenei életben a stílus nagy öregje, amelytől garantáltan mindig minőségi muzsikát kapunk: a magyar népzenei és az elektronikus elemek különleges elegyét, amely tavasztól őszig nem csak a hazai gasztroesemények kihagyhatatlan programja.

„Számomra hihetetlenül felemelő, ha olyan zenésztársakkal hoz össze a sors, akiknek a zenei világa, elképzelése hozzátesz az enyémhez. Akikre az első pillanatban felkapom a fejem, mert egyénenként és csapatként egyaránt nagyszerűen működnek, és még emberileg is kompatibilisek vagyunk, ezért úgy gondolom, hogy jó az irány – mondta Bagóczky Lívia, a Balkan Fanatik énekesnője.

A zenekarral legközelebb február 22-én, a szamoskéri kolbászfesztiválon találkozhatnak a megyei rajongók.

MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában