Rózsakert Szabadtéri Mozi

2020.06.25. 14:29

Vígjáték az ABBA felejthetetlen dalaival

Mamma Mia! a szabadtéri moziban

A Rózsakert Szabadtéri Mozi június 27-én, szombaton 20.30-tól a Mamma Mia! című zenés vígjátékkal várja a romantikus nyári esték kedvelőit.

Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, sokszor elvált Tanyát a régi zenekarából, a Donna és a Dinamókból. Ám titokban Sophie is hívott három vendéget.

A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri, ezért elhív három pasit Donna múltjából a mediterrán paradicsomba, ahol már mindannyian jártak húsz évvel korábban. Huszonnégy kaotikus, varázslatos óra következik, melyben új szerelmek bimbóznak és régi románcok lobbannak fel újra a lehetőségek szigetén.

Jegyek elérhetőek a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház jegyirodájában, a film­vetítés előtt a helyszínen, valamint online a www.moriczszinhaz.hu oldalon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában