Kisvárda

2020.07.18. 11:30

Rockoperaturnéra készül a színész

A keresztmetszet-előadásokon az István, a király híres dallamai csendülnek fel.

Dolhai Attila augusztusban bejárja az országot: 17-től 22-ig öt különböző helyszínen áll színpadra. A koncertturné nemzeti ünnepünkhöz, az államalapítás jeles napjához kapcsolódik, hiszen Szörényi Levente és Bródy János legendás, Boldizsár Miklós Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperájából, az István, a királyból ad elő részleteket pályatársaival.

Nívós szereposztás

Az érdeklődőket 17-én és 18-án 21 órától Esztergomban a bazilika előtt, 19-én este fél kilenctől Tokajban a Fesz­tiválkatlanban, ugyanebben az időpontban 20-án Székesfehérváron a Zichy-színpadon és 21-én Pakson az Ürgemezei Pihenőparkban, végezetül 22-én 20 órától Fertőrákoson a barlangszínházban várják.

A rockopera-keresztmetszet elő­adásán a kisvárdai Dolhai Attila mellett Feke Pál, Herczeg Flóra, Simon Boglárka, Szomor György, Serbán Attila, Borbély Richárd és Novák Péter ragad majd mikrofont. A gála­elő­adást Feke Pál művészeti vezetésével állítják színpadra, modern látvány-

és animációtechni­kával, díszlettel és ledfalakkal.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában