színház

2020.08.12. 07:38

Musical Puskásról

Nagyszabású színházi produkció készül a futballistáról, Fehér Tibor is szerepel benne.

Forrás: MW

Puskás, a musical címmel Szente Vajk rendezésében készül zenés előadás a világhírű magyar labdarúgóról – írja a szinhaz.org. A darab előbemutatóját augusztus 20-án tartják az Erkel Színházban, illetve egy nappal korábban a főpróbát egy előzetes regisztráció után a budapesti kórházakban dolgozók tekinthetik meg ingyenesen.

Bozsik szerepében

A nagyszabású látványelemekkel kísért produkcióban huszonegy színész, hatvan táncos – köztük négy kerekesszékes – és harminc gyerekszereplő áll színpadra, illetve artisták és tűzijáték is kíséri az előadást.

A címszereplőt Veréb Tamás, az Aranycsapat tagjai közül pedig többek között Grosicsot Berettyán Nándor, Kocsist Cseh Dávid Péter, Hidegkutit Solner Dániel, illetve Bozsikot a nagyecsedi Jászai Mari-díjas színész, Fehér Tibor alakítja.

A musical 1937-ben kezdődik, amikor a 10 éves Puskás Ferencet a Kispest leigazolta, és 1960-ban zárul, amikor a Real Madrid színeiben négy gólt lőtt a BEK döntőjében.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában