Paszab

2021.03.01. 15:50

Hiányzik a közönségük

A paszabi Parno Graszt tagjai már nagyon várják, hogy végre ismét a színpadra állhasson az együttes.

KM

Forrás: MTVA

Egy vadonatúj felvétellel kedveskedett a Parno Graszt a rajongóknak: az együttes közösségi oldalán elárulta, hogy a videót még tavaly ősszel rögzítették zárt ajtók mögött, a járványügyi előírásoknak megfelelően közönség nélkül.

A tizenhét perces videóban a paszabi együttes a Bohemian Betyars zenekar tagjaival, illetve a vásárosnaményi származású énekesnővel, Szirota Jenniferrel álltak színpadra, és együtt adták elő Megjöttek a fiúk, a Kelen shavo és a Ha menni akarok című, jól csengő dalokat.

Aktívabbak lesznek

– Akkor még azt hittük, hogy mostanra túljutunk ezen az egész rémálmon, de most úgy néz ki, hogy még jó darabig nem találkozhatunk. Nagyon hiányzik nekünk a muzsika, a színpad, az atmoszféra, de legfőképpen nagyon hiányoztok ti – írták az aktuális bejegyzésben.

Hozzátették: az elmúlt időszakban nagyon elhanyagolták a közösségimédia-felületeiket, de megígérték, hogy mostantól rendszeresen töltenek fel új tartalmakat, hogy legalább az online térben tarthassák a kapcsolatot a közönséggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában