Mátészalka

2021.10.22. 16:56

A falu részeg rossza

Szerelem, ármány, boroshordó, kés, pisztoly, ásó, kapa, nagyharang.

KM

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Bátki Tercsi (Vas Judit Gigi) és Feledi Lajos (Havasi Péter) esküvőjétől hangos a falu. Hangos az ifjú pár szerelmi évődéstől és civódástól, hangos az örömapa, hangos a násznép, hangos, aki örül... és az is, aki nem.

Hiszen nem is olyan váratlanul, de mindenképpen hívatlanul megjelenik a falu rossza, a méltán hírhedt Göndör Sándor (Dánielfy Gergő), a menyasszony volt szerelme, kinek célja nem csekélyebb, mint hogy meghiúsítsa az esküvőt. Nem is rossz ő igazán, csak módfelett csalódott, és ennek megfelelő mértékben – de leginkább mértéktelenül – részeg is.

Ez a tünetegyüttes épp elég ahhoz, hogy kellőképpen kételkedjen abban, hogy a lány mást is szerethet rajta kívül. Így vagy úgy, de mindenre fény derül...

Jelképes jegyár

Tóth Ede zenés színművét a Déryné Társulat előadásában tekintheti meg a mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház közönsége november 3-án, szerdán 19 órától Mészáros Tibor rendezésében.

A darabra a Déryné Program részeként jelképes kétszáz forintért lehet jegyet igényelni a 44/310-010-es és a 30/740-7909-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában