Nyíregyháza

2022.05.05. 08:48

Domján Edit és Szécsi Pál tragikus szerelmi története

Az ünnepelt színésznő és a körülrajongott énekes rövid kapcsolata alaposan felborzolta a kedélyeket.

KM

Domján Edit színésznő és Szécsi Pál táncdalénekes tragikus szerelmének állít emléket az a műsor, melyet május 11-én, szerdán 17 órától mutatnak be Nyíregyházán, a Városmajori Művelődési Házban. 

Két összeillő ember 

A két legenda mindössze tíz hónapig tartó kapcsolata a hetvenes évek elején alaposan felborzolta a közvéleményt. „Palikának” egy emberként szurkolt az ország a Táncdalfesztiválon, és slágerei éppúgy megmaradtak a köztudatban, mint Edit színészi alakításai A bolond lány vagy Az üvegcipő főszerepeiben. 
Hogy a ragyogó tehetségű művészek magánélete miért alakult olyan szerencsétlenül, arra kíván fényt deríteni a Két összeillő ember című kamaradarab, amiben Nyomtató Enikő színésznő tolmácsolja majd Domján Edit gondolatait, Csernák Tibor énekli el a legismertebb Szécsi Pál-dallamokat, Orémusz Maja pedig prózai visszaemlékezésekkel, fotós-videós archív felvételekkel egészíti ki a huszadik századi Rómeó és Júlia történetét. 
További részletekről a művelődési házban lehet érdeklődni (42/434-002). 

 

Borítókép: Domján Edit és Szécsi Pál szerelme rövid, de szenvedélyes volt | Fotók: Fortepan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában