Nyírlugos

2023.01.28. 16:55

Könyvcsemege Dzsudzsák Balázsról

Miután kitette a posztot a róla szóló könyvről, kis túlzással felrobbant a közösségi oldala.

KM

A kötet borítója | Fotó: Instagram

A 109-szeres magyar labdarúgó-válogatott Dzsudzsák Balázs a közösségi oldalán számolt be a hírről, miszerint a napokban könyv jelent meg a pályafutásáról.

A Nyírlugoshoz ezer szállal kötődő debreceni futballista az Instagramon megosztott bejegyzésben köszönetet mondott a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és a Nemzeti Sportnak. Az első példányok egyikét Dzsudzsák csapattársa, Megyeri Balázs kapta dedikálva. A kommentelők között akadt olyan PSV Eindhoven-szurkoló, aki reményét fejezte ki, hogy Hollandiába is eljut majd a könyv. A 36 éves középpályás bejegyzését alig egy nap alatt már közel 100 ezren kedvelték.

„Miután kitettem a posztot a rólam szóló könyvről, kis túlzással felrobbant a közösségi oldalam, annyian szeretnének a kötetből vásárolni, kapni. Nagyon szép és igényes kötet lett, szívhez szóló, úgyhogy nagyon köszönöm az MLSZ-nek és a Nemzeti Sportnak. Jó látni ezeket a képeket, de még jobb olvasni a véleményeket, melyeket korábbi társaim, edzőim mondtak rólam” – mondta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs, aki saját Instagram-oldalán számolt be a könyvről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában