Tarpa

2023.01.03. 14:36

Teltházas Mága-koncertek

A rendvédelmi és egészségügyi dolgozóknak, valamint a pedagógusoknak köszönetet mondva, Európa és a világ békéjéért kiállva, kétszeres teltházas koncerttel, mintegy 26 ezer fős közönség előtt köszöntötte az új évet Mága Zoltán hegedűművész január 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában - közölték a szervezők.

Mága Zoltán 15. Budapesti Újévi Koncertjét sok ezernyi orvos, ápoló, rendőr, katona, határvadász, szociális munkás és önkéntes civil számára rendezte, akik az év minden napján, embertársaik életéért, egészségéért és ellátásáért, valamint biztonságáért dolgoztak. A társadalmi megbecsülés és a tisztelet jelképeként a koncertre meghívást kaptak pedagógusok is.

 Az újévi koncerten kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és felvidéki, valamint magyarországi gyermek- és felnőttkórusok kíséretében, gyerekhuszárok bevonulása mellett Molnár Levente operaénekes a Szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország című dalt énekelte el.

A rendezvényen fellépett Rost Andrea és Sümegi Eszter, ifjabb Mága Zoltán, Mága Jennifer, Szulák Andrea, Nyári Kálmán és Takács Nikolas is.

A 15. Budapesti Újévi Koncert rendezője Szente Vajk volt, közreműködött a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Gipsy Virtuózok, vezényelt Kovács László. A produkció művészeti vezetője Zsoldos Béla zeneszerző, műsorvezetője pedig Ördög Nóra volt.

Előzőleg decemberben Mága Zoltán Tarpán is fellépett. 
KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában