Nyíregyháza

2023.06.15. 15:47

Filmzenék, slágerek, majd Charlie-koncert

A Rózsakert Szabadtéri Színpadon ma este 20 órától a filmzenéké a főszerep: Kovács Kati, Csepregi Éva, Hegyi Barbara, Nagy Adri, Bebe és Kovács Péter Kovax olyan filmek betétdalait éneklik, mint a Miss Arizona, az Egy szoknya, egy nadrág, a Szerelem első vé­rig, a Kamaszkorom legszebb nyara, a Love Story vagy a Mamma Mia. A nézők a zene mellett képekben is felidézhetik filmélményeiket, a műsorvezető Liptai Claudia lesz. 
Egy nappal később, azaz pénteken 18.30-tól a három tenor: Gulácsi Tamás, Horváth Viktor és Tar Dániel, a Móricz Zsigmond Színház népszerű színművészei a Bencs-villa parkjában adnak koncertet, a közönség pedig népszerű slágereket hallhat. 

Jövő héten szombaton 20.30-tól Charlie lép fel Nyíregyházán: koncertje egyfajta összegzése annak az életműnek, amellyel évtizedek óta elkápráztatja nemcsak legszűkebb – igencsak népes – rajongótáborát, hanem mindenkit, aki az igényes zenét szereti. A helyszín a Rózsakert, a sztárvendég pedig Tóth Vera. 
KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában