Kisvárda

2023.07.26. 16:11

Ilyen a romantika az élet második felvonásában

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy fiatal legyen! A Kalamazoo, két remek humorú írónő fordulatos komédiája azt mutatja meg, hogy milyen a romantika az élet második felvonásában.

Száraz Anita

Hernádi Judit és Kern András 

Forrás: Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség

Komplikált helyzet 

Amikor Peg, a konzervatív madárrajongó egy társkereső oldalon rátalál az izgalmakat fémdetektorral kereső Irvingre, megérkezik az életébe a szerelem, első látásra. Az első randevú és a másnap reggel után a két idősödő romantikus komplikált helyzetben találja magát: a közös jövőhöz bizony még az ő korukban is fel kell nőni. Addig viszont még rengeteget lehet nevetni. 
Különösen a Hernádi Judit–Kern András párossal: a két nagyszerű színész július 29-én, szombaton a Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központban mutatja be Michelle Kholos Brooks és Kelly Younger komédiáját: a Kalamazoo 19 órakor kezdődik. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában