Nyíregyháza

2023.07.02. 16:51

Nagy szerelmek, óriási slágerek a Rózsakertben

Helyszínünk egy Adria-parti kisváros terecskéje, a hatvanas-hetvenes években, ahol és amikor megesik, aminek meg kell... E helyütt él-éldegél Don Tomao, az eladósorba került, enyhén beszédhibás gyermekét egyedül nevelő, ám a szerelem örömeit igen kedvelő atya könnyűvérű szobalányával, szomszédjában egy magányos panziósnővel és a közepesnél valamivel gyérebb vendéglátóipari szenvedéllyel megáldott kávézótulajjal. És akkor még nem is beszéltünk az idevetődő többiekről: a halmozottan hátrányos helyzetű vándormuzsikusról, az életunt milliomosról, a szentéletű bölcsről, akinek durva csuhája alatt érző szív dobog, valamint a tűzrőlpattant szögedi lányról, aki születendő gyermekének nemzőatyját igyekszik fellelni eme kies olasz vidéken... 
A zenés darabok szerelmesei együtt énekelhetik az Anconai szerelmesek című nagysikerű előadás slágereit a Móricz Zsigmond Színház művészeivel július 7-én, pénteken 20.30-tól a Rózsakert Szabadtéri Színpadon. 

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában