Nyíregyháza

2023.07.19. 12:08

Örök igazság: soha ne mondd, hogy soha!

Az Ölelj át! című előadás egyik főszereplője Kálid Artúr.

Szon.hu

Kálid Artúr és Pusztaszeri Kornél az előadás egyik jelenetében

Fotó: Vidám Színpad

George a felesége elvesztése után úgy érzi, soha többé nem tud és nem akar szeretni, ahogy Jennie-nek, a vonzó, frissen elvált színésznőnek is végleg elege van a férfiakból. A sors és a véletlenek egybeesése azonban egészen más fordulatot hoz az életükbe.

Ide kötik a gyökerei

Neil Simon Ölelj át! című, nevetős-sírós, léleksimogató, rengeteg humorral és küzdelemmel fűszerezett újrakezdés-történetét július 22-én, szombaton 20.30-tól láthatja a Sóstói Múzeumfalu közönsége a Mandala Nyár programjaiként. A Vidám Színpad előadásában régi ismerőst köszönthetünk a skanzenben, ugyanis George Schneider karakterét Kálid Artúr alakítja. A megyéhez ezer szállal kötődő színész és szinkronszínész a berkeszi  gyermekotthonban nőtt fel, s a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium tanárai nevezték be az 1988-as Ki mit tud?-ra, amin a döntőig szavalta magát. A szombati előadáson színpadi partnerei lesznek: Götz Anna (Jennie Malone), Sajgál Erika (Faye Medwick) és Pusztaszeri Kornél (Leo Schneider).

Rossz idő esetén a program július 24-ére tolódik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában