Nyíregyháza

2023.08.19. 08:08

Fergeteges Legénybúcsú a Rózsakertben

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház elmúlt évadainak egyik legnagyobb sikere a Legénybúcsú című előadás volt, amit ma 20.30-tól a Rózsakert Szabadtéri Színpadon ismét láthatnak az érdeklődők.

Szon.hu

Fotó: DODÓ FERENC

 A történet főhőse Simon, a fiatal orvos, aki élete nagy napja előtt áll: megházasodik és a legénybúcsújára készül. A legjobb barátja, Alex igyekszik feledhetetlenné tenni a szabadság utolsó estéjét. Egy szállodai szobában készülnek a fergeteges eseményre, s a kreatív cimbora be is szerez mindent, ami ilyenkor dukál: egy készséges call girlt, és ajzószereket. A sors azonban még Alexnél is nagyobb rendező, így hamarosan a feje tetejére áll minden, s a két jóbarát kapkodhatja a fejét a hurrikánra emlékeztető történésektől, váratlan szituációktól és vendégektől. Klasszikus bohózati helyzetek és fordulatok váltják egymást, tűzijátékszerű poénok robbannak, alaposan megdolgoztatva ezzel a nézői rekeszizmait. Gulácsi Tamás, Gulyás Attila, Illyés Ákos, Kosik Anita és társaik fantasztikus alakítást nyújtanak az előadásban, amit azoknak is érdemes megnézniük, akik korábban már látták.

Fotó: Dodó Ferenc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában