Fehérgyarmat

2023.12.13. 08:59

Bábjátékkal kedveskedtek az ifjaknak

Fecske László

Az előadás végén felvonultak a társulat tagjai: Kőváriné Márton Gyöngyi, Pintye Józsefné, Dunai Györgyné, Ombódi Barnáné és Fehér Zoltánné

Fotó: a szerző

Egy nagyobb szünet után újra összeállt a fehérgyarmati Varázskendő Bábcsoport, s a tagjai nagy lendülettel kezdtek munkába, hogy minél hamarabb megörvendeztessék a gyermekeket. A helyi – többségében óvónők alkotta – csapat eredetileg 2000-ben alakult meg, és sok éven keresztül szórakoztatta a fiatalokat a különféle előadásaival. A nagy visszatérést követően ezúttal december 3-án a Télapó és ezüstmackó című mesét mutatták be, amit gyermekek nagy örömmel fogadtak Fehérgyarmaton a Móricz Zsigmond Művelődési Ház nagytermében. Az előadás jó hangulatot teremtett a közelgő ünnepnapok alkalmából a gyermekek körében. A bábcsoport jelenlegi művészei: Dunai Györgyné, Kőváriné Márton Gyöngyi, Ombódi Barnáné, Fehér Zoltánné és Pintye Józsefné.

Fecske László

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában