Zajta

2023.12.12. 12:22

Nagy élményt jelentett a mesemondó műsora

A népszerű ének- és mesemondó, Berecz András Kossuth díjas előadóművész látogatott a közelmúltban Zajtára a helyi német nemzetiségi önkormányzat meghívására.

M. Magyar László

Huszti Hanna, Berecz András és Husztiné Nagy Ágnes

Forrás: Fotó: Huszti Ágnes

– Berecz András fergeteges előadásmóddal, utánozhatatlan humorral előadott történetei mindannyiunk számára hatalmas élményt jelentettek – tájékoztatta szerkesztőségünket Husztiné Nagy Ágnes, a német nemzetiségi önkormányzat elnöke. – A nemzetiségi önkormányzatunk nem titkolt célja a közösségépítés, a német és magyar népi kultúra népszerűsítése, valamint általánosságban a kultúra iránti igény kialakítása, megismertetése, megszerettetése. Ezért szervezünk színházlátogatásokat, kulturális rendezvényeket, s immár harmadik éve hagyomány a novemberi meseest is, A korábbi rendezvényeken vendégünk volt már a Görömbő Kompánia, Illyés Anna mesemondó, és nagy örömünkre az idei évre sikerült időpontot egyeztetni Berecz András Kossuth díjas ének- és mesemondóval is, aki felejthetetlenné tette számunkra azt a pénteki estét. Az élőszavas mesélés nagy mestere a nagyszerű közönséget és a szíves vendéglátást megköszönve megígérte, hogy mindenképpen visszatér még hozzánk – tette hozzá Husztiné Nagy Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában