Tenisz

2019.08.05. 20:20

Nagy küzdelemben búcsúzott Fucsovics Montrealban

Remek edzésekkel melegített a hétfői montreali premierjére Fucsovics Márton.

A világranglistán 55. nyíregyházi teniszező az ATP 1000-es tornán a 9-es pályán az angol Cameron Norrie (62.) ellen mérkőzött. Áprilisban a monacoi salakpályás tornán már találkoztak a felek, akkor Norrie nyert.

Montrealban kemény borítás várta őket. Az angol kezdte a játékot és egyből elnyerte Marci adogatójátékát. Szerencsére a magyar teniszező rögvest visszabrékelt, majd fej-fej mellett haladtak 4:4-ig. Ekkor Marci ismét brékelt, így lépéselőnyhöz jutott, ám nem sokáig örülhettünk, mert Norrie hasonlóként tett. A kölcsönkenyér ismét visszajárt Marci 6:5 után már hozta szerváit és 49 perc alatt nyert az első szettet.

A folytatás az angolé volt, mert Marci csak egy szervajátékát nyerte meg, csak egyet brékelt, míg ellenfele hármat így 34 perc alatt 6:2-vel egyenlített.

Kiegyenlített küzdelmet hozott a harmadik etap, 3:4 után Norrie a második bréklabdát értékesítve közelebb került a győzelemhez. Ehhez már csak hoznia kellett szerváit, amit meg is tett és 45 perce alatt nyerte a döntő szettet 6:3-ra és jutott tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában