Mennyei megyei I.

2019.08.31. 19:37

Még a szamurájkard is szóba került?

Szombaton négy mérkőzést játszottak a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokságban.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Mátészalka-Nagyhalász 0-3 (0-1)

Mátészalka, 100 néző, v.: Veres.

Mátészalka: Szilágyi – Szántó, Tempfli I., Catuna, Botos A. (Bodó), Farkas, Botos D., Hevele, Magyari, Tempfli P., Papp (Szabó). Játékos-edző: Tempfli Imre.

Nagyhalász: Dukát – Csáki B., Pap (Tóth V.), Ladányi, Bartha (Gégény), Kató (Barzó), Nagy (Bognár), Hudák, Simon, Tóth G., Mátrai. Játékos-edző: Ludánszki István. A heti nehézségek meglátszottak a hazai csapaton.

Gól: Mátrai, Nagy, Tempfli I. (öngól).

Tempfli Imre: – Egy vírus alaposan elbánt a csapattal, egész héten létszámproblémával küzdöttünk. Ettől függetlenül az ellenfél megérdemelten vitte el a három pontot.

Ludánszki István: – Az első félidőben idegesen játszottunk, ezért akadozott a gépezet, a második játékrészben már azt nyújtottuk, amit kellett volna korábban is. Gratulálok a csapatnak!

Nagyecsed-Tiszakanyár 2-0 (0-0)

Nagyecsed, 190 néző, v.: Valu.

Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Marinas, Ascsillán, Nyíri, Homann, Bulyáki K., Bulyáki A., Kóka, Papp (Erdős), Török (Ádámszki). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár, Tóth, Varga, Vicickó (Kovics) Illés, Csáki, Nagy, Ujj (Soós), Jánvári (Bacsó), Rézinger (Koszta). Játékos-edző: Csáki Róbert. A hazai csapat sok helyzetet dolgozott ki, megérdemelten nyert.

Gól: Kóka, Bulyáki A. Kiállítva: Nagy (80.) Ifi: 5-1.

Ádámszki Róbert: – Végig mezőnyfölényben játszottunk, a helyzeteinknek csak a töredékét használtuk ki. Megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Csáki Róbert: – Végre, számunkra is elkezdődött a bajnokság, le a kalappal a csapat teljesítménye előtt!

Nyírgyulaj-Nyírmeggyes 4-2 (2-1)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Kertész.

Nyírgyulaj: Oláh – Scheibli (Domokos), Kiss, Fekete (Gömze) Kovács, Haburcsák, Mezei (Szabó), Vass, Bagi, Buka, Kállai. Edző: Lukács Tibor.

Nyírmeggyes: Hajzer – Szántó, Nagy, Paragh (Török), Éles, Batizi Pócsi, Rézműves, Sitku, Szép (Takács), Gózner, Nemes. Edző: Körmös Miklós. A hazaiak sok helyzetet elszórakoztak, ezzel nehezítették önmaguk számára a mérkőzést.

Gól: Fekete, Scheibli, Gömze, Kállai, illetve Paragh, Gózner. Ifi: 9-1.

Lukács Tibor: – Szenvedtünk, de szereztünk három pontot.

Körmös Miklós: – Megéltem már néhány mérkőzést, de ilyet még nem tapasztaltam: a második gólunk után odajött hozzánk a rendező úr és szamurájkarrdal fenyegetett meg bennünket, hogy levágja a cserejátékosaim és az én fejemet. Attól függetlenül gratulálok annak a tizennégy játékosomnak, aki eljött és tisztességesen végigfutballozta a mérkőzést. További sok sikert a Nyírgyulajnak!

Tarpa-Balkány 5-2 (0-1)

Tarpa, 300 néző, v.: Kosztyu.

Tarpa: Cip-Lakatos B., Balogh Gy., Fejes (Vitéz), Törtei, Rácz (Djácsenkó), Losonczi( Dolináj), Rozman (Barta), Illés (Ködöböcz), Kacsó, Gál. Edző: Márton István.

Balkány: Zán-Bátyi (Vodoven), Müller, Misák, Belényesi (Huszár), Varga K., Csehil, Ács (Csatári), Petruska (Onisziko), Angyal, Szabó M. 8Lakatos) Játékos-edző: Belényesi Miklós.

Szépszámú közönség előtt magas színvonalú mérkőzésen köszöntötték a hazaiak az ünnepelteket.

Gól: Rozman 4, (egyiket 11-esből), Rácz, illetve Szabó M., Belényesi.

Márton István:- Rutinos játékosok példaértékű hozzáállása mellett külön büszkeséggel tölt el, hogy a második félidőben hat saját nevelésű játékosunk volt a pályán. Így együtt sikerült elérnünk ezt a fantasztikus sikert,

Belémyesi Miklós: – Telesen megérdemelten nyert a Tarpa, amely könyörtelenül kihasználta hibáinkat. Gratulálok nekik a győzelemhez és az NB II-es létesítményhez! Megyünk továb, tesszük a dolgunkat, szerdán fogadjuk a Mándokot a kupameccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában