Nyíregyháza Spartacus

2019.08.07. 19:29

Utolsó perces Szpari-vereség az első hazain

A Nyíregyháza Spartacus a Dorogot látta vendégül szerda délután.

A Dorog és a Nyíregyháza Spartacus is jól kezdte az NB II. 2019-2020-as szezonját, hiszen előbbi a Vasast verte meg 2-1-re, míg a Szpari a Budaörs vendégeként diadalmaskodott 2-0-ra.

Szerda este Nyíregyházán csaptak össze a felek. Noha az első félidő nem lüktetett, mindkét csapat előtt adódott lehetőség: a végig sokat dolgozó Svedjuk Alex távolról kísérletezett, később meg is rezgett a dorogi léc, amikor Hornyák Marcell szép mozdulattal, 16 méterről lőtt.

A második játékrészre talán még kisebb lett az iram. A Spartacus fárasztotta ellenfelét, míg a vendégeknek jól láthatóan az egy pont is megfelelt. Helyzetekig ekkor is eljutottak a piros-kékek, ám gólt nem tudtak szerezni. Nem úgy a Dorog, amelynél a ráadásban az alig egy perce beállt Sitku Illés az üres kapuba pofozott egy kipattanót. Több lehetőségre már nem maradt idő, a nyíregyháziak egy nullás vereséget szenvedtek.

Labdarúgás: NB II., 2. forduló

Nyíregyháza Spartacus–Dorog 0–1 (0–0)

Városi Stadion, 1700 néző, v.: Nagy R. (Punyi, Berényi).

Spartacus: Jova – Polényi, Fodor, Pejovics, Gulyás (Tóth B., 72.) – Svedjuk, Kártik (Kovác, 61.), Végső, Kovács (Starosta, 82.) – Hornyák, Rezes. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Dorog: Mursits – Nyíri, Dlusztus, Lénárt, Forró (Csillag, 57.) – Földi, Kitl M. (Berkó, 64.), Albert, Papp M. – Délczeg, Paudtis (Sitku, 90.). Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Gól: Sitku (91.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában