Mennyei megyei I.

2019.09.14. 19:30

„Már kezdtük azt hinni, hogy a bab is hús”

Szombaton öt mérkőzést rendeztek a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójában.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Baktalórántháza-Nagyhalász 1-5 (1-3)

Baktalórántháza, 200 néző, v.: Veres.

Baktalórántháza: Borkó-Csordás (Nagy), Kántor, Kozma, Lakatos, Molnár (Istenes), Ráti, Fábri, Hajdu, Lakatos I., Rakóczi. Játékos-edző: Kozma József.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Pap, Bartha (Tóth), Kató (Varga), Hajzer, Hudák, Nagy (Barzó), Simon, Tóth (Bognár), Mátrai (Gégégény). Játékos-edző: Ludánszki István.

A vendégcsapat remek helyzetkihasználásának köszönheti győzelmét.

Gól: Lakatos, illetve Simon, Hajzer (11-esből), Tóth, Nagy, Barzó. Ifi: 5-3.

Kozma József: -Gratulálok a Halásznak, úgy nyert, ahogy nyert. A sok nagy tudású szakember addig duruzsolta, hogy Baktán ez meg az folyik, hogy a játékvezetők muszáj, hogy teljesítsék a kívánságaikat… A sok ellenszurkoló dörzsölheti a tenyerét.

Ludánszki István: – Helyzeteinket nagy százalékkal értékesítettük, ezért sikeredett könnyedre ez a mérkőzés. A Harmadik találatunk döntő fontosságú volt, ugyanis a szünet előtt tudtuk rúgni. Gratulálok a srácoknak!

Mátészalka-Kisvárda II. 1-0 (1-0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Sipos.

Mátészalka: Szilágyi-Szabó (Nagy), Szántó, Tempfli I., Catuna, Farkas (Bodó), Botos D., Magyari, Tempfli P., Szűcs, Papp. Játékos-edző: Tempfli Imre.

Kisvárda II.: Zöldesi-Nahirnij, Avetiszian, Lusánszki (Severnyok), Riznyicsenko (Újvári), Szőr, Atamasz, Biró, Barta (Ivancho), Kimik, Illés (Ötvös). Megbízott edző: Neumann Gábor

Gól: Tempfli I.

Tempfli Imre: – Nagyon nehéz szülés volt, Hét egészséges emberrel, három sérült játékossal és kettővel a kispadon, sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést, amiért óriási gratuláció jár.

Neumann Gábor: – Ebben a szezonban a legfiatalabb átlagéletkorú kezdőcsapattal játszottunk, három 16 éves fiú is a csapat tagja volt. Tapasztalatlanságunknak köszönhető, hogy pontrúgásból gólt kaptunk. A második félidőben mi domináltunk.

Vásárosnamény-Kemecse 7-4 (5-3)

Vásárosnamény, 350 néző, v.: Majoros.

Vásárosnamény: Kardos-Géci, Illés, Lyáh (Srjuba), Daszcal, Zán, Deskó (Berec), Fehér, Bancsi, Schmidt (Szabó J.), Szabó R. (Danku). Edző: Madalina György.

Kemecse: Sánta-Bárány, Varga (Tóth T.), Nagy (Bárdos), Bakó, Szaffián (Hubicsák), Madzin, Hokk, Listván (Ruska), Sándor, Hokk. Edző: Márton Péter.

Nagy várakozás előzte meg az edzőváltás utáni első hazai mérkőzést, amelyen a Namény gólzáporos mérkőzéssel örvendeztette meg szurkolóit.

Gól: Szabó R., Schmidt 3-3, Deskó (11-esből), illetve Madzin 3, Szaffián. Ifi: 6-0.

Madalina György: – Vízilabda eredmény született, úgy érzem túlzó a hét rúgott gól, de a négy kapottat is soknak tartom. Gratulálok a csapatomnak!

Márton Péter: – A legfontosabb, hogy visszaállítsuk a csapategységet és újra rálépjünk a helyes útra, mert ez hetek óta nem az.

Nagyecsed-Nyírmeggyes 4-4 (2-0)

Nagyecsed, 120 néző, v.: Homonai.

Nagyecsed: Sarkadi Zs.-Sarkadi G., Zámbó, Marinasz, Ascsillán, Nyíri (Ádámszki), Homann, Bulyáki K., Bulyáki A., Kóka, Török. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Nyírmeggyes: Hajzer-Hornyák, Szántó, Nagy (Nemes), Török, Paragh (Szondi), Éles, Rézműves (Sitku), Batizi Pócsi, Gózner, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

A hazai csapat 4-1-es vezetése után elszórakozta a mérkőzést.

Gól: Török 2, Nyíri, Marinas, illetve Nemes, Gózner 2-2. Ifi: 1-1.

Ádámszki Róbert: – Amelyik csapat 4-1-es vezetés után hazai pályán döntetlent játszik, az még az egy pontot sem érdemli meg. Gratulálok a Meggyesnek! Attól függetlenül, hogy tizenegyen vagyunk nagyon sok ember visszaél a helyzetével, felelősség nélkül futballozott, ennek csak ez lehetett az eredménye. Attól függetlenül, ami nem befolyásolta a mérkőzést, gratulálok Homonai sportársnak a büntetőhöz, azt hittem ő végzi el.

Körmös Miklós: – Gratulálok a csapat minden egyes tagjának, mert ezeket a fiúkat lehet szeretni. Akik három gólos hátrányból fel tudnak állni a bajnok otthonában, azok előtt emelem a kalapomat. További sok sikert az Ecsednek.

Nyírgyulaj-Tarpa 5-1 (4-0)

Nyírgyulaj, 100 néző, v.: Resán.

Nyírgyulaj: Oláh-Buka, Fekete (Szabó), Kovács, Haburcsák (Scheibli), Mezei (Domokos), Vass, Bagi, Czerula, Kállai (Gömze), Kiss (Oxi). Lukács Tibor.

Tarpa: Cip-Lakatos, Balogh, Fejes, Törtei (Losonczi), Rácz, Rozmann (Djácsenkó), Illés, Kacsó, Vitéz (Nádimov), Gál. Edző: Márton István.

A sok helyzetet kidolgozó hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Gól: Fekete 4, Kállai, illetve Djácsenkó.

Lukács Tibor: – Hetvenöt percig nagyon jól futballoztunk, szép gólokat szereztünk, sok helyzetet dolgoztunk ki.

Márton István: – Szombati hozzáállásunknak és fegyelmezetlen játékunknak nem is lehetett más az eredménye. Már kezdtük azt hinni, hogy a bab is hús.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában