Nyíregyháza Spartacus

2019.09.01. 18:31

Szpari: Döntetlen a Barcika vendégeként

Zoran Szpisljak joggal volt elégedetlen néhány játékosa teljesítményével a szerdai bajnokin.

Forrás: KM-archív

Akkor a vendég Tiszakécske mindhárom pontot elvitte a nyíregyházi stadionból. Vasárnap Putnokon a Kazincbarcika volt a pályaválasztó, és a Szpari kezdője több helyen is változott az előző fordulóhoz képest.

Az első játékrész kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de a hálók nem rezdültek. Szünet után viszonylag hamar vezetéshez jutottak a barcikaiak Lukács Raymond használta ki a nyíregyházi védelem figyelmetlenségét. Nem sokáig örülhettek a barcikaiak mert Sinanovics Sinan nagy góllal egyenlített.

Lendületben maradtak a nyíregyháziak, egymás után dolgozták és sajnos hagyták ki a helyzeteket. Szerencsére a pályaválasztó is elpuskázott két nagy lehetőséget. Mindkét csapat szerette volna eldönteni a találkozót, a Szparinak volt több lehetősége és a hajrá kezdetén a csereként beállt Tóth Barnnának sikerült is a kapuba találnia. Ezúttal viszont a mieink nem örülhettek túl sokáig, mert három perccel később Sergiu Oltean egy szabadúrúgást követően bevette Jova Levente kapuját. Ez volt a fordulatos mérkőzés zárótalálata is. A szerdai vereséget követően a Szpari közel állt hozzá, hogy mindhárom pontot megszerezze, végül nem sikerült.

Kazincbarcika-Nyíregyháza Spartacus 2-2 (0-0)

Putnok, 400 néző, v.: Farkas (Kovács II., Máyer)

Kazincbarcika: Horváth – Fótyik, Lukács, Heil, Oldal (Mikló, a szünetben), Lakatos, Berki, Krausz (Oltean, 77.,), Géringer (Virág, a szünetben) Toma, Farkas A. Vezetőedző: Gálhidi György.

Spartacus: Jova – Svedyuk, Fodor, Végső, Gulyás, Ötvös (Szekszárdi, 83.,) , Papp, Sinanovics, Kártik (Tóth B., 52.,),Starosta (Kovács N.,52.,), Hornyák. Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Gól: Lukács (52.), Oltean (85.), illetve Sinanovics (55.), Tóth B. (82.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában