Helyi sport

2019.10.16. 08:13

Fél szemükkel már Lajosmizsére tekintenek

Erdős Zoltánék egy hét alatt három mérkőzésen is pályára lépnek.

Fotó: PUSZTAI.Skapilali

A Nyíregyházi SN szeptember elején legyőzte a Magyar Kupa első fordulójában a Hajdúböszörmény gárdáját, szerdán a második fordulóban az osztálytárs Balmazújvárost fogadják Erdős Zoltánék.

– Nekünk minden mérkőzés fontos, minden egyes találkozót ki kell használnunk arra, hogy a csapatot még inkább összekovácsoljuk, ezért is lesz hasznos számunkra ez a Magyar Kupa-találkozó. Mi minden meccsen nyerni szeretnénk, ennek szellemében fogunk szerdán is kifutni a pályára.

– Azonban arra is kell figyelnünk, hogy egy héten belül háromszor is pályára lépünk. A két szombati bajnoki mérkőzés közé ékelődött be ez a találkozó, ezért szem előtt tartjuk a megfelelő rotációt, igyekszünk a terheket egyenletesen elosztani a játékosok között. Nem fogjuk félvállról venni a Balmazújváros elleni mérkőzést, de fél szemmel már a Mizse KC elleni összecsapásra is figyelnünk kell – fogalmazott Varga Zsolt, a Nyíregyházi SN szakmai igazgatója.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában