kézilabda

2019.10.12. 08:02

Kilábalnának a gödörből

Az előző idényben szoros mérkőzéseket játszottak egymással.

Fotó: PUSZTAI.Skapilali

Szombaton a Békést fogadja a Nyíregyházi SN NB I./B-s alakulata. A szabolcsi együtteshez hasonlóan a vendégek is rosszul rajtoltak a bajnokságban, eddig három vereségük mellett mindössze egy döntetlenre futotta erejükből.

A két gárda az előző idényben mindkét alkalommal szoros mérkőzést játszott egymással. Ősszel két góllal a Békés nyert (22–20), a találkozón Gubó Alex volt a legeredményesebb nyíregyházi játékos nyolc találattal.

Tavasszal emlékezetes mérkőzésen döntetlenre végeztek a felek (24–24) a Bem-iskolában, úgy, hogy a második játékrész derekán már hattal is vezettek a vendégek, a nyíregyházi gárda azonban összekapta magát, és hátrányát fokozatosan dolgozta le, végül a hajrában Szűcs Balázs találatával pontot mentettek a hazaiak.

Végig koncentráltan

– Nem téveszt meg bennünket a Békés eddigi szereplése, ellenfelünk sokkal jobb csapat annál, mint amit a tabella mutat. Nehéz mérkőzésre számítok, jó lenne végre kimásznunk a gödörből, és végre győztesen elhagyni a pályát. A Békés egy nagyon masszív csapat, amely szigorú hatosfallal védekezik, ellenük sem lesz elég 20–25 percig kézilabdázni, a mérkőzésen végig koncentráltan kell játszanunk védekezésben és támadásban egyaránt – mondta Kaplonyi Zoltán, a Nyíregyházi SN edzője.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában