kézilabda

2019.10.18. 08:12

Pozitív élményekkel folytatják a bajnokságot

Szerdán végig koncentráltan, ötletes támadójátékkal győzte le a Balmazújvárost, és ezzel jutott tovább a Magyar Kupa következő fordulójába a Nyíregyházi SN alakulata.

– Ez a mérkőzés remek alkalom volt arra, hogy játékosaink formába hozzák magukat, ez azért volt fontos, hogy pozitív élménnyel tudjuk folytatni a bajnokságot – kezdte értékelését Varga Zsolt, az együttes szakmai vezetője. – A védekezésünk stabil volt, de ez a játékelem a bajnokságban is jól működik, hiszen mi kaptuk eddig az egyik legkevesebb gólt.

Pánczél Zoltán
Fotó: Pusztai Sándor

Támadójátékunkra eddig az volt a jellemző, hogy voltak üresjárataink, és képesek voltunk hosszú gólcsendeket is produkálni. Ezeket most sikerült kiküszöbölnünk, ami külön öröm számomra, hogy nagyon kevés technikai hibát vétettünk a találkozón, és végre megjöttek az átlövés­találatok is, amivel úgy érzem, eddig adósok voltunk.

– A kapuban Gadnai Attila ismét biztos pont volt, és akadtak remek egyéni teljesítmények is, ki kell emelnem Pánczél Zoltánt, aki igazi vezére volt a társaságnak. Örülünk a továbbjutásnak, remélem, a következő körben egy nevesebb élvonalbeli együttest tudunk majd vendégül látni.

Sok idő nincs azonban az ünneplésre, szombaton a Mizse KC vendégei leszünk, és győzni megyünk a Bács-Kiskun megyei gárda otthonába – fogalmazott a szakember.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a nyíregyházi csapat bírói műhibára hivatkozva megóvta a Békés elleni bajnoki mérkőzését. A Magyar Kézilabda Szövetség fegyelmi bizottsága október 24-ére hívott össze egy meghallgatást az ügyben, tájékoztatta lapunkat Varga Zsolt.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában