Mennyei megyei I.

2019.11.17. 16:14

„Igazi rangadóhoz méltó hangulat volt”

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokság zárófordulójában vasárnap négy mérkőzést játszottak.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Fotó: PUSZTAI.Skapilali

Fehérgyarmat-Vásárosnamény 2-5 (1-1)

Fehérgyarmat, 350 néző, v.: Veres.

Fehérgyarmat: Jakocska-Farkas, Orosz, Popovics (Imre), Barta (Varga), Sukály, Antal, Imre (Szunyogh), Szatke, Kóczé, Kovács. Edző: Harbula Balázs.

Vásárosnamény: Kardos (Kasza)-Géci, Dascal, Illés, Lyáh (Bancsi), Zán, Deskó, Fehér, Schmidt (Berec), Bökönyi, Szabó. Edző: Madalina György.

Az ősz úgy kezdődött Fehérgyarmaton, mint az a film, aminek nem a végén, hanem a kezdetén van a tragédia. Az ilyen filmekben is van olyan, hogy jóra fordulnak a dolgok, s itt a focicsapatunknál is ehhez hasonlót élhettek át a hazai szurkolók. Egy „kupánvágással” indult az ősz és ma a Vásárosnamény ismét fájó vereséget mért a hazaiakra, amit felemelt fejjel elviselünk, de egy ilyen ősz után bizakodóak vagyunk. Jövőre veletek, ugyanitt! Tudósító: Papp Attila.

Gól: Orosz, Kócé, illetve Lyáh, Deskó, Zán, Schmidt, Szabó. Ifi: 0-1.

Harbula Balázs:- A rossz időben kapott gólok ellenére 1-2-nél sanszunk volt, hogy visszajönnünk a meccsbe, de a játékvezető egy jogos büntetőtől fosztott meg minket. Ezután rossz döntéseket hoztam a cserékkel, így a vereséget magamra vállalom. Szeretném megköszönni az önkormányzat éves támogatását és a szurkolók buzdítását, akik kitartottak a megfiatalított csapat mellett.

Madalina György:- Szeretnék gratulálni az ifiknek, hiszen két kiállítás ellenére is rangadót nyertek. A felnőtteknek is jár a gratuláció, bár pontatlanul játszottunk, ennek ellenére sok helyzetet dolgoztunk ki, így megérdemelten nyertünk.

Ibrány-Baktalórántháza 0-2 (0-1)

Ibrány, 200 néző, v.: Paráda.

Ibrány: Majoros-Viszokai (Pápa), Csáki, Boros (Kiss T.), Somogyi T. (Kiss P.), Gergely, Jeddi, Somogyi M., Farkas, Tóth, Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Baktalórántháza: Kőrösi-Balogh, Csordás, Kántor, Varga (Zámbori), Lakatos L, Ráti, Hajdú (Istenes), Lakatos I., Rakóczi, Nagy (Fábri). Edző: Papik Zoltán.

A sok helyzetet kihagyó hazaik meglepő vereséget szenvedtek.

Gól: Csordás, Ráti. Ifi: 6-2.

Kiss Tamás:- Nagyon nehéz bármit is mondani. Úgy érzem, ha reggelig játszunk se rúgunk gólt, pedig a helyzeteink megvoltak. Jó pihenést mindenkinek, nagyon ránk fér.

Borza László:- Koncentrált, fegyelmezett játékunknak meglett az eredménye. Nagy gratuláció a csapatnak.

Balkány-Tiszakanyár 4-1 (0-1)

Balkány, 100 néző, v.: Bíró.

Balkány: Hegyes-Varga, Csehil, Müller (Csatári), Szabó (Oniszyko), Misák (Patalenszki), Belényesi, Varga, Vidoven, Petruska (Lakatos), Bátyi. Játékos-edző. Belényesi Miklós.

Tiszakanyár: Révész-Molnár, Tóth (Vicickó), Varga, Illés, Kovics (Soós), Nagy, Ujj, Jánvári, Rézinger, Bacsó. Edző: Ember Roland.

Rossz talajú pályán a hazaiak sok helyzetet kihagyva is magabiztosan győztek.

Gól: Molnár (öngól), Belényesi, Bátyi, Patalenszki, illetve Varga. Ifi: 1-0.

Belényesi Miklós: – Gratulálok a csapatnak. Az egyik legnehezebb meccsünk volt az ősszel, amit magunknak tettük nehézzé a kihagyott helyzetek miatt, ugyanakkor gratulálok a Kanyárnak, hogy ilyen jó szellemben állt a mérkőzéshez. Nagyon szimpatikus csapat, szurkolók nekik, mert többet érdemelnek attól, hogy az utolsó helyen legyenek. Köszönjük szépen a szurkolók biztatását, nélkülük nem sikerült volna a győzelem. Arra szeretném kérni őket a jövőben, hogy az edzőt lehet szidni, bántani, pocskondiázni, de a játékosaimat hagyják békén!

Ember Roland:- Mivel a Balkány sokkal több helyzetet dolgozott ki, mint mi, ezért a győzelmük megérdemelt. Ennek ellenére gratulálok a Balkánynak és a saját csapatomnak is.

Nagyhalász-Mándok 2-1 (1-1)

Nagyhalász, 300 néző, v.: Jakab.

Nagyhalász: Dukát-Csáki, Papp, Bartha (Bognár), Kató, Hajzer, Hudák, Nagy, Simon, Tóth G. (Tóth V.), Mátrai (Gégény). Játékos-edző: Ludánszki István.

Mándok: Vasas-Ari, Dallos, Phrakonkham, Baglyos, Szabó, Buda (Sipos), Fodor, Pallai, Győri (Veres), Vezhdel. Edző: Mirgai László.

A helyzeteit jobban kihasználó csapat szerezte meg a három pontot.

Gól: Tóth, Hajzer, (11-esből) illetve Ari. Ifi: 9-0.

Ludánszki István:- Nehezen indult a meccs, akár több gólos hátrányba is kerülhettünk volna, de kapusunk bravúrt bravúrra halmozott. Utána a helyzetek is jöttek, amelyből többet is sikerült értékesítenünk. Gratulálok a csapat féléves teljesítményéhez, illetve köszönjük azoknak az embreknek is akik velünk együtt tolták a szekeret és segítségünkre voltak.

Mirgai László:- Igazi rangadóhoz méltó hangulat volt a nézőtéren, a pályán is kemény, férfias játék volt. Sajnos az ilyen rangadókat az dönti el, hogy melyik edző tud jól belenyúlni a mérkőzésbe. Nekem üres volt a kispadon, míg a hazaiak háromszor is jól cseréltek. Ennek ellenére azt mondom, hogy egy véleményes tizenegyessel kaptunk csak ki. Gratulálok a 16 éves Veres Ferencnek, aki jól szállt be a mérkőzésbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában