Kisvárda Master Good

2019.12.07. 08:55

A saját játékukra kell figyelniük

A hektikusan szereplő Újpest vendége a kisvárdai csapat, Felipét műteni kell.

Gheorghe Grozav (fehérben) két góljával nyertek a kisvárdaiak augusztusban Zsótér Dánielék ellen

Fotó: Pusztai Sándor

Még két ­meccs. Ennyi van hátra idén a Kisvárda Master Good focistái­nak. Két fontos bajnoki, az első szombaton a fővárosban. Az Újpest vendégeként a Vasas pályáján, az Illovszky Rudolf Stadionban vizitál majd a szabolcsi csapat és próbálja a kupafiaskót is feledtetni. A tabellán az újpestiek a hatodikok, mögöttük mindössze egygólnyi különbséggel, azonos pontszámmal állnak a kisvárdaiak.

Gheorghe Grozav (fehérben) két góljával nyertek a kisvárdaiak augusztusban Zsótér Dánielék ellen
Fotó: Pusztai Sándor

Hektikus újpestiek

Az előző fordulóban a várdaiak hazai pályán a Honvéd ellen, míg az újpestiek Paksról vitték el mindhárom pontot.

– Az újpestiek szereplése eléggé hektikus, idegenbeli győzelmek mellett hazai vereség, de a csapat stabilizálódik, így nagyon nehéz mérkőzésre számítok – indította a beszélgetést Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Felkészülünk az Újpestből, nagyon remélem, hogy tudunk majd helyzeteket kialakítani, mert a ponthoz, pontokhoz gólra, gólokra lesz szükség. Amennyiben a kapujukba találunk, akkor esély van a pontszerzésre.

– Hat éve Nebojsa Vignjevics az edző, a védelmük keveset változik, stabil, a két szélső sokat támogatja a támadásokat. Légiósaik közül Onovo és Nwobodo jó focisták. Zsótér Dani kiszámíthatatlan, remek játékos, vagány srác. Ismerem, hiszen Felcsúton ott nőtt fel mellettem. Remélem, szombaton nem fog ki jó napot.

Ismerik az ellenfelet

– Egyébként úgy vélem, ismerjük az újpestieket, sokkal fontosabb lesz a saját játékunkra koncentrálni, azt kell a lehető legjobban megoldani, akkor tudunk majd eredményesek lenni – így Dajka László.

A mieink pénteken a Várkerti Stadionban edzettek, este már a fővárosban voltak, amikor jött a rossz hír. A Honvéd elleni ­meccs végén megsérült Felipe. A vizsgálatok kiderítették, hogy a térdében levált egy porc. Emiatt meg kell műteni, ezért szombaton hazarepül Brazíliába.

– Sajnálatos hír, hiszen Felipe egész évben a csapat erőssége. Úgy vélem, a vetélytársai is képesek nagyon jó teljesítményre – fűzte a hírhez Dajka László.

Labdarúgás: NB I.

A 15. forduló. Szombat. Újpest–Kisvárda Master Good.

Illovszky Rudolf Stadion, 17., v.: Bognár (Theodoros, Kóbor).

Kisvárda Master Good: Zöldesi – Melnyik, Kravcsenko, Beriosz, Protics – Lucas, Karaszjuk – Cukalasz, Gosztonyi, Grozav – Tischler.

További mérkőzések

Mezőkövesd–DVTK 14.30

DVSC–Honvéd 17

Mol Fehérvár FC–Paks 17

ZTE–Kaposvár 17

Vasárnap

FTC–Puskás Akadémia 15.45

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában