Kosár

2020.02.22. 20:18

Nyolc meccs után nyíregyházi vereség

A listavezető Cápák a fővárosban kaptak ki az élvonalból tavaly kiesett csapattól.

Fotó:

A Hübner Nyíregyháza BS nem kezdett jól a TF-Budapest vendégeként: a Cápáknak meggyűlt a baja a dobásokkal, míg a hazaiak legjobb játékosa, Ivosev Tomiszlav ugyan nem volt kifejezetten ponterős az első félidőben, a csapattársai gondoskodtak a kosarakról.

A Czura Attila vezette TF előnye a második negyedben lett igazán nagy, a nyíregyháziaknál csak Bryton Hobbs találta a dobásait. A nagyszünet után agresszívabb lett támadásban Bus Iván és Tóth Gergely is, ám nem sikerült közelebb férkőzni a nagyon jó százalékkal dobó hazaiakhoz. A harmadik negyed utolsó percében Hobbs és Ivosev is megkapta a negyedik személyi hibáját, később sajnos csak előbbi pontozódott ki, míg utóbbi a negyedik negyedben szinte egymaga vitte hátán a csapatát.

A Cápák nagyot hajráztak az utolsó negyedben, de csak hat pontra tudták csökkenteni a különbséget – sorozatban nyert nyolc meccs után először kapott ki a nyíregyházi együttes.

Kosárlabda: férfi NB I./B, Piros-csoport

TF-Budapest-Hübner Nyíregyháza BS 94-86 (23-21, 25-14, 20-20, 26-31)

Ludovika Aréna, v.: Horváth, Szalai, Csák.

Nyíregyháza: Bus 18/3, Dancsecs 4, Hobbs 30/6, Bazsó 2, Tóth 26/3. Csere: Mokánszki, Szobi 2, Sitku M. 2, Czinger 2. Vezetőedző: Siska János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában