mennyei

2020.06.09. 08:15

A Magyar Kupával kezdődik majd a szezon

Megvannak a megyei bajnokságok, illetve a Magyar Kupa megyei előselejtezőinek kezdő időpontjai.

Sipeki pictures [email protected]

Forrás: KM-archív

Fotó: Sipeki Péter

– A megyei I. és II. osztályú felnőtt- és U19-es bajnokságok első mérkőzéseit az augusztus 22–23-ai hétvégén rendezhetik meg. A megyei harmadosztályban egy héttel később, augusztus 29-én indul majd útjára a labda – tájékoztatta lapunkat Kvaka Árpád megyei igazgató.

– Az utánpótlás-bajnokságok rajtjai a beérkezett nevezések után kialakított csoportok létszámától függnek majd, ám az U16-os fiúpontvadászat valószínűleg augusztus 29-én szombat délelőtt indul, míg a legfiatalabb korosztályú U14-es 3/4 pályás pontvadászat küzdelmei szeptember 11-én startolnak el.

A lány U19-es és U15-ös utánpótlás-bajnokságaink, valamint az öregfiúk pontvadászata is szeptemberben kezdődnek majd – avatott a részletekbe a megyei igazgató.

– A Magyar Kupa megyei selejtezője első fordulójának időpontja ugyan a nevező csapatok létszámától függ majd, ám várhatóan az augusztus 8–9-ei hétvégén rendeznénk az első selejtezőkört, majd egy hétre rá, augusztus 15–16-án a második fordulót.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában