Kisvárda Master Good

2020.07.15. 07:33

Túl az első kisvárdai tréningen

Supka Attila a játékosoknak is bemutatkozott, elkészült a sorsolás, a Kisvárda Master Good Budafokon kezd.

Supka Attila mögött a bemelegítő körözésen a játékosok

Forrás: KISVARDAFC.HU

Miként arról lapunkban már beszámoltunk, vasárnap új állomáshelyére érkezett Supka Attila, a Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapatának új vezetőedzője. A rutinos szakember hétfőn a szakmai stáb tagjaival találkozott.

Rövid lesz a felkészülés

– Felmértük a létesítményhelyzetet, megismerkedtünk a kollégákkal, akikkel átbeszéltük az elkövetkező időkben ránk váró feladatokat – foglalta össze az első munkanapját a klub honlapján Supka Attila. – Megpróbáltuk előkészíteni a felkészülést, ami rövid lesz, hiszen ezen kívül három teljes hét áll rendelkezésünkre, a negyediken már bajnoki mérkőzést kell játszanunk.

– Próbáljuk összerakni a játékoskeretet is, amelyben jelentős változások várhatóak. Folyamatosak az egyeztetések, bízunk benne, hogy minél előbb lesznek konkrétumok.

Kedden aztán már meg is tartotta első tréningjét a szakmai stáb. Az edzést megelőzően Forrás Zoltán klubmenedzser mutatta be a játékosoknak az új vezetőedzőt, Supka Attilát és segítőjét, Híres Gábort, aki ugyancsak most érkezett Kisvárdára. Mellettük Erős Gábor, Bodnár László és kapusedzőként Szabó Attila segíti a szakmai munkát.

A bemutatkozást követően kellemes időben kezdődhetett az első gyakorlás, mégpedig huszonkét játékossal. A szerződéssel bírók közül ketten igazoltan voltak távol. A makacskodó sérüléssel bíró Anton Kravcsenko gyógykezelésen vesz részt, míg Claudiu Bumba néhány nap pótszabadságot kapott. A remek focista aligha tudna most igazán koncentrálni a gyakorlásokra, hiszen bármikor megszülethet az első gyermeke. Sajnos, Gosztonyi András még egy ideig nem lehet ott a közös gyakorlásokon, hiszen öt hete műtötték meg. A Mezőkövesd elleni bajnokin szakadt el az Achilles-ina.

Baranyai Ádám, Roman Karaszjuk könnyített munkát végeztek, míg a hosszas utazást követően visszatérő Sztavrosz Cukalasz a közös bemelegítés után egyedül körözött.

Szerdán orvosi vizsgálat lesz, majd fizikai állapotfelmérés, szombaton pedig az első felkészülési találkozó, mégpedig Kállósemjénben egy pályaavatón.

A csapatnál lesznek érkezők, a távozók között van Mihai Minca és Teodorosz Beriosz, valamint Rados Protics és Nemanja Obradovics, utóbbi kettőnek lejárt a szerződése.

Nyitány az egyik újoncnál

Kedden elkészült az NB I. sorsolása. Az augusztus 13-ai nyitófordulóban a mieink az újonc Budafok vendégei lesznek. Az első hazai mérkőzés augusztus 22-én a Puskás Akadémia ellen lesz. Az idei utolsó meccs december 19-én a Mol Fehérvár vendégeként, a jövő évi első január 23-án itthon a Mezőkövesd ellen lesz, a zárótalálkozó pedig május 15-én itthon, amikor a Paks lesz a vendég.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában