NW24 a Kihívás

2020.10.12. 13:25

Akaraterejüket tehetik próbára a résztvevők

A jelentkezőknek önmagukat kell legyőzniük a kihívás során.

Fotó: Buczó Balázs

Tovább bővül Nyíregyházán a közösségi- és sportélet palettája: a Naked WaRRior Team október 23-án és 24-én rendezi meg az NW24 a Kihívás elnevezésű eseményét. A megméretés egy 24 órás önkéntes fizikai és mentális erőpróba lesz, a feladatok összeállításánál pedig a katonai egységek kiképzésénél is alkalmazott módszerek adták az ötletet.

– Régóta megfogalmazódott már a fejemben egy ilyen verseny. Itt nem egy távot, egy akadályt kell teljesíteni, ez egy hosszan tartó fizika és mentális terhelés lesz a versenyzők számára. Leginkább egy katonai kiképzéshez tudnám hasonlítani az összeállított feladatsort – fogalmazott Rozsnyai Róbert főszervező.

– A feladatok végrehajtásához hasznos a kiváló kondícionális állapot, de elsősorban a résztvevők akaraterejét teszi próbára a kihívás. A feladatoknál a 24-es szám körül forog majd minden. Október 24-én egy 24 órás kihívás lesz, és van ahol majd 2,4 km lesz a táv, vagy 24 percig kell valamilyen feladatot végezni, vagy 240 ismétlést kell végrehajtani – tette még hozzá.

A szervezők összesen 30 jelentkezőt fogadnak, amelynek a fele már megvan, érdekesség, hogy a nevezők több mint egyharmada nő. Jelentkezni az esemény közösségi oldalán lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában