Örömmel mondott igent

2020.11.27. 07:42

Szerelmes Puskásba!?

Az ajaki származású, Junior Prima-díjas színésznő is tevékeny részt vállalt az új magyar musicalben.

Klára, azaz Gubik Petra a Czibor Zoltánt alakító Ember Márkkal

Forrás: KASZNER NIKOLETT

A magyar futballikonról szóló új magyar musicalben Gubik Petra egy képzelt személyt alakít. A Junior Prima- díjas színésznő a Nemzeti Sport Képes Sport mellékletében mesélt a szerepről.

Klára, azaz Gubik Petra a Czibor Zoltánt alakító Ember Márkkal
Fotó: KASZNER NIKOLETT

– Bevallom, hogy másfél éve még nem tudtam volna elsorolni az Aranycsapat névsorát, ám most már egy szuszra elmondom a legendás összeállítást.

Nem ő lett a kapufa

– Amikor tavaly decemberben Szente Vajk felhívott és megkérdezte, lenne-e kedvem játszani egy Puskásról szóló musicalben, örömmel mondtam igent. Persze viccelődve azt is megkérdeztem, milyen szerepet oszt rám: én lennék a kapufa? Nevettünk egyet, majd azt mondta, majdnem, de mégsem. Egy fiktív karaktert szántak nekem Klára személyében. Egy megosztó személyiségű, Puskásba reménytelenül szerelmes lányt, aki a végletek embere. Eleinte kicsit aggódtam, hogy egy létező történetben, csupa valódi személy közt fikcióként hogyan fogad majd a közönség, de utólag már nagyon hálás vagyok az alkotóknak, hogy olyan figurát kaptam, akit igazi szakmai kihívás életre kelteni – mondta el Ajak díszpolgára.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában