Fatum-Nyíregyháza

2021.02.11. 12:24

Balatonfüreden kupáznak, a DVTK ellen folytatják

Közzétették a női röplabda Extraliga rájátszásának párosításait.

Km

Fotó: Dodó Ferenc

Kedden este kiderült az, ami várható volt. A Szent Benedek Röplabda Akadémia az idegenbeli siker után otthon is legyőzte a Budaörsöt, így továbblépett a női röplabda Magyar Kupában. Ez számunkra azért volt lényeges, mert csütörtökön a Fatum-Nyíregyháza kezdi a fürediek elleni párviadalt, mégpedig idegenben. A bajnokságban mindkét meccset a mieink nyerték szettvesztés nélkül, és joggal esélyesei a párviadalnak.

Biztosan továbblépni

– Természetesen a legfontosabb az, hogy Balatonfüreden is nyerjünk, és biztosan lépjünk tovább. A Szent Benedek elleni két mérkőzésen már a rájátszásra is készülünk – vélekedett Németh Szabolcs, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzője.

Ami az Extraligát illeti, ugyan az alapszakaszból még két mérkőzés hátravan, ám ezek eredményei már nem befolyásoljak a sorrendet.

A rájátszás első körének párosításait szerda este tette közzé a Magyar Röplabda Szövetség.

– Mi a Diósgyőrt választottuk ellenfélnek. Ahhoz, hogy elérjük a célunkat, mindenki ellen sikerrel kell venni az akadályt. Mivel Miskolc van hozzánk legközelebb, a választásban ez döntő szerepet játszott – így Németh Szabolcs.

KM


Röplabda: női Extraliga

A rájátszás első körének párosításai

Fatum-Nyíregyháza–Diósgyőr, Békéscsaba–Szent Benedek, Kaposvár–MTK, Vasas–Újpest. A párviadalok három győzelemig tartanak, a Fatum február 21-én, vasárnap itthon kezd a diósgyőriekkel, és csak egyszer szeretne Miskolcra utazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában