ökölvívás

2021.03.09. 09:43

Négyen három érmet bunyóztak

Akár ketten is ott lehetnek az ifik világbajnokságán.

KM

A nyíregyházi fiatalok Nagy Lajos edzővel

Fotó: NYVSC-Big Boxing

A közelmúltban a fővárosban rendezték az ökölvívó Énekes István ifjúsági emlékversenyt. A rangos megmérettetésen az ­NYVSC-Big Boxing színeit négyen képviselték, és három éremmel tértek haza. Beri Kevin (91 kg) a dobogó legfelső fokára állhatott, miután két meccset nyert, hozta a kötelezőt, és nagyon egyben volt.

Veress Míra (64 kg) is döntőzött, és agresszívabb bunyóval nyerhetett volna, végül nagy küzdelemben vereséget szenvedett, így ezüstérmet kapott!

Petrimán Milán (64 kg) a döntőbe jutásért egy igencsak vitatható bírói döntéssel maradt alul, így bronzérmet szerzett. Petrimán Patrik (69 kg) egy kellemetlen ellenféltől kapott ki 3–2-re, így ő nem jutott éremhez.

Elhalasztják a versenyt

A találkozó az áprilisi ifi-világbajnokság válogatója volt. Mivel ezt a versenyt tavalyra tervezték, így csak azok indulhatnak, akik beleférnek a korosztályba. Az eddigiek alapján Beri Kevin teljesítette a kiemelt válogatót, így indulhat majd Kielcében. Információink alapján Patrik egy válogatón kaphat lehetőséget a világbajnoki indulás megszerzésére. Még egy fontos hír: a szövetség döntése alapján a járványhelyzet miatt elhalasztják az utánpótlás Magyar Kupa serdülő és junior ökölvívóversenyt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában