úszás

2021.03.25. 18:57

Újabb rekordok, pénteki döntősök

Délután következtek az előfutamok, ismét nyíregyháziakkal.

A 400 vegyesen Tajthy Milán újabb egyéni rekorddal rukkolt ki, a futamában a hatodik, összesítésben a tizenkilencedik lett a huszonhét nevezőből. Jött a női 200 mell két nyíregyházival. Az első futamban Barna Bianka Dorottya futamában a harmadik helyen ért célba, a harmadikban Szurovjcsák Ivett másodikként mégpedig új egyéni rekorddal. A péntek délelőtti A-döntőbe Ivett a harmadik, a B-döntőbe Bianka a kilencedik idővel jutott.

A 100 gyorson bemutatkozott Lengyel Áron, aki végül a hetvenhárom nevező közül az ötvenhatodik lett. A száz női gyorson két sportcentrumosért izgulhattunk. Az első futamban Veress Fanni új egyéni csúccsal az ötödik, az utolsóban Hatházi Dóra negyedik lett. Dóri tizedik idővel B- döntős, míg Fanni a hetven nevező közül az ötvenötödik helyen zárt.

Fanni duplázott, hiszen nem sokkal később 200 háton is rajthoz állt, futamában a kilencedik, a huszonnyolc nevezőből a huszonnegyedik helyen zárt.

Pénteken délelőtt tehát lesz A-döntősünk és B-döntősünk, és indul a 4x100-as mix vegyesváltó is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában