Mennyei megyei I.

2021.05.08. 20:19

„A szezon egyik legjobb meccse volt!”

A Nyír-Wetland megyei I. osztály szombati eredményei.

Fotó: DODO FERENC

Kemecse-Nyírgyulaj 0-5 (0-1)

Kemecse, 80 néző v.: Papp.

Kemecse: Pintér – Vass, Sándor, Farkas, Katona, (Mészáros M.) Majoros, Szaffián, (Mészáros G.), Bárdos, Madzin, Hokk Á., Hokk B. Edző: Hokk Béla.

Nyírgyulaj: Oláh- Phrakonkham, Balogh, Tóth, Varga (Gömze), Kállai, Haburcsák (Fekete), Mezei (Sárga), Bagi, Terdik (Somogyi), Kiss. Edző: Lukács Tibor.

Gól: Kállai, Gömze 2-2, Varga. Ifi: 2-4.

Az első félidőben mát jól tartotta magát a hazai csapat, a fordulást követően viszont beindult a gyulaji henger.

Hokk Béla: – Jelen helyzetünkben ennyire voltunk képesek. A hetvenedik percben elfáradtunk és jöttek a hibák.

Lukács Tibor: – A második félidőben bedaráltuk a hazaiakat, így megérdemelt a győzelem.

Vásárosnamény-Ibrány 0-0

Vásárosnamény, 80 néző v.: Kosztyu.

Vásárosnamény: Szabolcsi – Géci, Rákóczi, Bátyi, Balogh (Ács, Kopor), Zán, Rácz, Misák, Barta, Illés, Sárosi. Edző: Madalina György.

Ibrány: Tóth – Szőlősi, Nagy, Lakatos, Somogyi, Pápa SZ (Pápa S.), Gergely, Kovács, Jeddi, Szabó (Mészáros), Haburcsák. (Kiss). Edző: Kiss Tamás.

Gól: Ifi: 5-2.

Annak ellenére, hogy nem született gól, helyzetek mindkét oldalon akadtak, ám ki is maradtak.

Madalina György: – Sok problémával küszködünk, egy jobb képességű csapat ellen ez egy jó eredménynek számít. A második félidőben a helyzetek alapján a meccset is megnyerhettük volna. Elismerés illeti a srácokat.

Kiss Tamás: – A mérkőzés képe alapján igazságos a döntetlen. Itt is ott is adódtak lehetőségek, de egyik csapat sem tudott vele élni.

Mátészalka-Mándok 3-1 (1-0)

Mátészalka, 70 néző v.: Hegedűs.

Mátészalka: Görbe – Varga, Szabó, Szántó(Szabó B.), Feier (Molnár) Farkas (Ötvös), Botos, Gergely, Magyari, Bodó, Mos. Edző: Botos Alexandru.

Mándok: Virágh (Lovász) – Maroda, Ari (Jóni), Bacsó, Törtei, Lusánszki (Illés), Krajnyák, Toldi, Baglyos, Bugyi, Elek. Edző: Dancs Attila.

Gól: Szántó, Magyari, Ötvös, illetve Elek.

Botos Alexandru: – Úgy gondolom a szezon egyik legjobb meccse volt. Megérdemelt a győzelem.

Dancs Attila: – Nem értem, hogy egyik hétről a másikra miért változik ennyit a csapat játéka. Három-négy ember mínuszt nem bírunk el, sajnos ők nem tudják, hogy bajnoki meccset játszottak.

Baktalórántháza-Gyulaháza 3-4 (2-2)

 

Baktalórántháza, 70 néző v.: Lipcsei.

Baktalórántháza: Hejzer – Papp, Lakatos, Molnár, Fábri, Vidoven, Burkus, Listván, Szűcs, Varga,Károlyi. Edző: Borza László.

Gyulaháza: Bandor – Kovács,Kozma M., Tóth M., Tóth F., Csercsa, Lakatos, Csontos, Kozma J., Koszta, Köblös. Edző: Bardi Gábor.

Gól: Lakatos 2, Listván, illetve Ifi: 4-2. Izgalmas és fordulatos találkozón nyertek a gyulaháziak.

Borza László: – Kettő nullás vezetésnél le kellett volna zárni a meccset, de hagytuk felállni az ellenfelet aki megfordította a mérkőzést. Aki hazai pályán három gólt rúg és ez nem elég a győzelemhez az mást nem is érdemel. Ma gyengén játszottunk.

Bardi Gábor: – Harcos, kemény férfias csatában úgy vélem a helyzetek alapján megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Nagyhalász-Nagyecsed 2-1 (1-1)

Nagyhalász, 70 néző v.: Benkő.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Ladányi, Tóth, Bartha, Kató, Hajzer, Hudák,Nagy, Simon, Varga. Edző: Ludánszki István.

Nagyecsed: Makó – Ascsillán, Marinas, Bulyáki K., Bulyáki A., Ötvös (Bulyáki B.), Kóka, Bernáth, Angyal, Somlyai. Edző: Homann Richárd.

Gól: Ladányi 2, illetve Somlyai. Kiegyenlített küzdelemben a hazaiak a kilencvenrdik percben szerzett góllal nyertek.

Ludánszki István: – Az első félidőben gyengébben, a másodikban már jobban játszottunk. Egy teljesen döntetlen szagú meccsen a végén mi találtuk a győztes gólt. Gratulálok a csapatnak és további sok sikert Ecsednek!

Homann Richárd: – Köszönöm annak az öt ifi korú játékosnak, hogy itt voltak velünk ma. Maximálisan helytálltak, a meccsről annyit, úgy gondolom egy ikszes mérkőzés volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában