Szpari

2021.06.29. 17:54

Ők a Szpari új igazolásai

Farkas távozott, Pócsik, Sigér és Nemes érkezett.

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

Miként azt jeleztük, a héten még lesz változás a Nyíregyháza Spartacus keretében. Kedden jelentették be, hogy távozik az NB II-es együttesből Farkas Aurél, aki Kaposvárról érkezett és 27 meccsen játszott nyíregyházi színekben.

Újabb érkezők is vannak, így Pócsik Botond. A 20 éves, mátészalkai kötődésű támadó hat éve került a Ferencvároshoz, az NB-II.-ben pedig a Soroksár színeiben mutatkozhatott be. Az elmúlt idényben a Fradi második csapatában futballozott.

Szintén új igazolás Sigér Ákos, a válogatott Sigér Dávid öccse. A védekező középpályás korábban futballozott Cegléden és Kazincbarcikán, az elmúlt idénynek pedig a DEAC színeiben vágott neki, de egy sérülés miatt keveset játszhatott. Vele is három éves szerződést kötött a nyíregyházi klub.

És még nincs véget, mert Nemes Milán is Nyíregyházán folytatja. A 24 éves védő legutóbb Egerben játszott, de korábban a DVTK színeiben negyven meccset játszott az élvonalban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában