Az én Eb-m

2021.07.07. 07:13

A dán játékosok vállát kevesebb teher nyomja

Meglepetésekből nem volt hiány, le a kalappal a magyar válogatott előtt.

ML

Kőhalmi Richárd

Fotó: Dodó Ferenc

A célegyenesébe érkezett a labdarúgó-Európa-bajnokság. Kedd este már megvolt az első elődöntő, szerdán következik a második. Mivel ­bronzmecccs nincs, vasárnap már csak a finálét rendezik. Kőhalmi Richárdnak, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetőjének nincs nyári szünet, ám amikor ideje engedi, természetesen figyelemmel kíséri a kontinensviadalt.

Kőhalmi Richárd
Fotó: Dodó Ferenc

– Igazából nem sok mérkőzést láttam, természetesen a magyar válogatott találkozóit megnéztem, illetve két 3–3-as találkozót is megnéztem – kezdte Kőhalmi Richárd. – Ami a válogatottunk szereplését illeti, a mutatott játékkal, a hozzáállással maximálisan elégedettek lehetünk.

– Meglepetésekből nem volt hiány, elég, ha csak a németek, a franciák vagy a portugálok búcsújára gondolok. Több nagy labdarúgónemzet együttese már elvérzett, ami egy új irányt is jelenthet.

Az első elődöntőről már nem kérdeztük Kőhalmi Richárdot, hiszen azt kedden este játszották. A második viszont szerdán lesz, ezen az angolok és a dánok lépnek majd pályára.

– Mivel a mérkőzés a Wembleyben lesz, minden az angolok számára tűnik kedvezőnek. A dánok vállát azonban ­kevesebb teher nyomja, ráadásul már bizonyították, hogy képesek meglepetésre. Nem gondolom, hogy a rendes ­játékidőben lesz döntés – így a sportcentrum ügyvezetője.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában