Az én Eb-m: Pehely Zoltán, az NB III.-as Sényő egyesületi elnöke

2021.07.09. 09:43

Sényő egyesületi elnöke szerint ez a csapat nyeri az Eb-t

Noha kellemes színfoltnak tartja az olaszok szereplését, az angolok sikerét várja.

LTL

Pehely Zoltán

Fotó: Mán László

Kiváló házigazdája volt a legutóbbi SZÚR-nak, azaz az országos visszhangot kiváltó Színész–Újságíró Rangadónak Sényő. A település polgármestere, az NB III.-as együttes elnöke, Pehely Zoltán hosszú évek óta a labdarúgás bűvöletében él. Természetesen a kontinensviadal is heteken át ébren tartotta az érdeklődését.

– Meglepett a magyar válogatott imponáló szereplése. El kell ismerni, egy összetartó csapat alakult ki, és Szobosz­lai Dominikkal, valamint Kalmár Zsolttal még ütőképesebbek lehetnek – fejtegette a sportvezető.

A futball európai ünnepe

– Remek ötlet volt, hogy több országban rendezték meg az Eb-t, így a futball sok új fanatikust hozott felszínre. A videóbíró-rendszernek vannak előnyei, de hibapontjai is. Összességében én nem vagyok kibékülve a VAR-ral, a játékvezető is éppúgy hibázhat, mint a játékos vagy a szövetségi kapitány, ez a sportág velejárója. Az olaszok kellemes színfoltot jelentenek, de Anglia a Wembley-ben nyerni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában