NB III.

2021.08.11. 07:55

Jól felkészültek a hétközi fordulóra

A Sényő kupamérkőzéssel, a Kisvárda II. felkészülési meccsel hangolt.

MK

Czérna Erikék (labdával) idegenben, Lakatos I. Lászlóék otthon folytatják

Fotó: KM-archív/Sipeki Péter

Bár múlt hétvégén nem rendeztek fordulót az NB III.-ban, a megyénket képviselő egyik csapat sem unatkozott, ugyanis a Sényő a Magyar Kupában szerepelt a Vásárosnamény ellen, és nyert 7–0-ra, míg a Kisvárda II. az ukrán első osztályú FC Minajjal játszott felkészülési meccset – az 1–0-ra elveszített találkozón pályára lépett a sérüléséből hosszú ideje lábadozó Lucas is.

Szerdán hétközi fordulóval folytatódik a harmadosztályú bajnokság, a Sényő a Tállyát 1–0-ra legyőző Egert fogadja, a Kisvárda II. a BKV Előre vendégeként 3–0-s vereséget szenvedett Salgótarjánhoz utazik.

– Nem tudjuk, milyen meccs­re számítsunk, hiszen egy jócskán átalakult egri csapat érkezik hozzánk – fogalmazott Imrő László, a sényői együttest irányító edzőpáros tagja. – A rajtunk rosszul sikerült, míg ők győzelemmel kezdtek. Hazai pályán szeretnénk javítani, de a vendégcsapat sem asszisztálni utazik hozzánk. A kupameccs jó volt arra, hogy kicsit rendbe rakja a lelkeket, mert sok gólt szereztünk, és nem kaptunk egyet sem, helyenként a játék is elfogadható volt.

Három pontért utaznak

– Vereséggel indították a bajnokságot, így biztosan még fontosabb nekik az első hazai mérkőzésük – ezeket már a Kisvárda II. edzője, Kocsis János mondta. – Ezt mutatja az is, hogy a kupában nem sok meghatározó játékosuk kapott szerepet, így viszonylag pihent ellenfél vár ránk, amelyik megtesz mindent azért, hogy három pontot szerezzen. Volt időnk felkészülni erre a mérkőzésre, játszottunk egy jó erőfelmérőnek beillő felkészülési meccset. Remélem, hogy olyan teljesítményt nyújtunk, amivel sikerül megszereznünk a három pontot. MK


Labdarúgás: NB III.

2. forduló, szerda 17.30.

Sényő-Carnifex FC–Eger, Sényő, v.: Kátai (Punyi, Haraszin).

Salgótarján–Kisvárda II., Salgótarján, v.: Berényi (Dobos, Pálinkás).

További mérkőzések: Hidasnémeti–Jászberény, Törökszentmiklós–DEAC, DVTK II.–BKV Előre, Tállya–Tiszaújváros, Újpest II.–Hajdúszoboszló, DVSC II.–Kazincbarcika, Tiszafüred–Békéscsaba II., Füzesgyarmat–Putnok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában