szparika

2021.10.04. 08:38

A siófoki csapat sem könnyű falat

Hétfőn este tévémeccsen feledtetheti a Spartacus a legutóbbi, nem éppen remek produkcióit.

ML

20210801 Budapest fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - DOROGI FC NBII férfi labdarúgó mérkőzés. képen: PAPP MÁTÉ #20 ZAMOSTNY BALÁZS #7

Fotó: KOVÁCS PÉTER

Egy teljes hete volt a felkészülésre a Nyíregyháza Spartacus NB II.-es focicsapatának. A piros-kékek játsszák a tizenegyedik forduló utolsó meccsét, mégpedig hétfőn este Balmazújvárosban. A vendég a siófoki együttes lesz.

Jó passzban vannak a vendégek

A Balaton-partiak nem kezdtek valami fényesen, viszont az utolsó három fordulóban nyertek. Az előző körben a Győr ellen 4–1-re, így jó formában vannak. Sajnos ez nem volt jellemző a Szparira az elmúlt két bajnokin, így jó lenne végre ismét győzelemmel kirukkolni. A siófoki csapatban is vannak egykoron a Szpariban is játszók, így Polényi Gábor és Jagodics Bence. Cipf Dominik is Nyíregyházán kezdett el focizni, miként Kiss Balázs.

– A hét legfontosabb feladata az volt, hogy rakjunk rendet a fejekben. Sokat foglalkoztunk ezzel, remélem, meglesz a hatása és ez hétfőn a játékban és az eredményességben is megmutatkozik. A siófokiak jó formában vannak, stabil és masszív csapat.

A tévéközvetítés is motiválhat

– Eredményes a támadójátékuk és jól is védekeznek. Nem lesz egyszerű ellenünk, de nekünk a saját játékunkkal kell foglalkozni és be kell húzni a meccset.

– Az esti találkozót a tévé is közvetíti, remélhetőleg ez pluszmotivációt ad majd a játékosoknak. Nincs sérült és eltiltott, így a lehető legerősebb összeállításban tudjuk majd pályára küldeni a csapatot – így Szergej Pacaj, a Szpari edzője.

Borítókép: Zamostny Balázsék (bekötött kézzel) szeretnének ismét három ponttal gazdagodni | Fotó: Nso/Kovács Péter

Labdarúgás

NB II. 11. forduló, hétfő

Nyíregyháza Spartacus-Siófok. Balmazújváros, 20., v.: Káprály (Berényi, Punyi). Spartacus: Fejér – Kilyén, Szokol, Jánvári, Galambos – Márkus – Paku, Zamostny, Vass, Gresó – Novák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában