mennyei

2021.11.14. 16:55

„Döcögünk mint fakerekű szekér a macskakövön”

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában két mérkőzést rendeztek vasárnap.

Fotó: Sipeki Péter

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 14. forduló

Balkány–Mándok 3–5 (1–3)

Balkány, 150 néző, v.: Harsányi.

Balkány: Szalánczi – Sallai, Szabó (Máté), Furó, Kovács, Vasas, Tőkés (Lakatos), Németi, Kerecsen, Bartha, Tóth (Csatári). Edző: Mirgai László.

Mándok: Lőrincz – Maroda, Lakatos, Ari, Törtei, Lusánszki (Gyüre K.), Gyüre T. (Krajnyák), Molnár, Jánvári, Bökönyi (Nardai), Haller. Játékos-edző: Lakatos István.

Gól: Kerecsen 3, illetve Haller 3, Lakatos, Ari. Ifi: 3–2.

Mirgai László: – Jól kezdtük a mérkőzést, rögtön az elején gólt szereztünk, majd utána több, százszázalékos helyzetet alakítottunk ki, amiket sajnos kihagytunk, és amikor kapussal szemben vittük a labdát, kettő nulla lehetett volna, ehelyett jött az ellenfél gólja, ami megfogta a csapatot. El kell ismerni, hogy olyan hibákat követtünk el a tizenhatosunknál, ami eddig nem volt jellemző ránk, ezt könyörtelenül kihasználta az ellenfél. Természetesen bosszant, hogy hazai pályán három szerzett góllal nem tudtunk nyerni, de tompábbak voltunk a szokottnál, ezért megérdemelten nyert a Mándok!

Lakatos István: – Az első félidei játékunknak köszönhetjük a győzelmet, nagyot küzdött a csapat. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!

 

Ibrány–Tarpa 2–0 (1–0)

Ibrány, 200 néző, v.: Kosztyu.

Ibrány: Tóth N. – Mészáros (Szőlősi), Kiss, Lakatos, Csáki, Somogyi, Pápa (Nagy E.), Jeddi, Szabó, Lyáh (Kiss T.), Zubora. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Tarpa: Shosh – Komári (Rozman), Marchenko, Dolináj, Motychka, Barta (Rácz), Kofel (Morilyák), Djácsenkó, Lohvinchuk, Bodan (Kovács), Gál. Edző: Varga Gyula.

Gól: Somogyi, Lyáh.

Kiss Tamás: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés elé nézünk, annak ellenére, hogy a Tarpa nem úgy szerepel ebben a szezonban, mint amilyenek a képességei. A győzelemnek örülhetünk, viszont a mutatott játékkal nem voltam maradéktalanul elégedett, de ami nagy pozitívum, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a meccset és az utolsó hazai találkozónkat megnyertük, amiért jár a gratuláció a csapatnak!

Varga Gyula: – A meccsen nyújtott teljesítményünk értékelhetetlen, folyamatosan döcögünk mint fakerekű szekér a macskakövön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában