NB III

2022.02.27. 17:09

„Ez a meccs arról szólt, hogy támogassuk egymást és mindenki érezze a pályán, nincs egyedül”

A Kisvárda II. nehéz lelki állapotban nyert; a Sényő először kapott ki tavasszal.

Fotó: Shutterstock

Hajdúszoboszló–Sényő-Carnifex FC 1–0 (1–0)
Hajdúszoboszló, v.: Kovács (Vrbovszki, Pogonyi).
Hajdúszoboszló: Mészáros – Kónya, Lénárt (Drobina, 81.), Fenyőfalvi Cs., Máté, Csiki, Szabó (Karacs, 55.), Berdó (Éles, 69.), Vincze, Lukács (Sütő, 55.), Barnucz (Szathmári, 55.). Edző: Csillag László.
Sényő: Járvás – Bodó, Klepács, Fabu, Kapacina K., Phrakonkham, Farkas, Schmidt, Páll (Vámos, a szünetben, Fenyőfalvi D., 69.), Kapacina V., Orosz. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.
Gól: Vincze (20.).
Imrő László: – Hasonló volt a mérkőzés forgatókönyve mint az előző héten: az első félidőben széllel szemben játszottunk. Ezúttal a hazai csapat egy hibánkat kihasználta. A második félidőben a mi akaratunk érvényesült, a saját kapuja elé szegeztük az ellenfelet, de sajnos nagyobb helyzetet nem tudtunk kialakítani. Az ellenfelünk jól használta ki a játékra alkalmatlan pályának a minőségét arra, hogy a védekezésével tördelje a játékunkat. További sok sikert kívánok a Hajdúszoboszlónak!

Kisvárda II.–Törökszentmiklós 1–0 (1–0)
Kisvárda, v.: Újhelyi (Elek, Tóth).
Kisvárda II: Odincov – Králik, Rubus, Perevuznik, Sikorszki, Bíró, Szőr, Heles (Bokor, 55.), Kirjuhin (Kotroczó, 55.), Simon (Avetiszjan, 90.), Gosztonyi (Hricu, 90.). Edző: Kocsis János.
Törökszentmiklós: Zsibrita – Lakatos (Balogh, 85.), Tóth, Gyürki, Katona, Orovecz, Héder N. (Telinger, 58.), Pataki, Héder A. (Kiss, 72.), Gusztafik, Csúri. Edző: Gergely Mátyás.
Gól: Gosztonyi (31. – 11-esből).
Kocsis János: – A mérkőzés előtt megbeszéltük az öltözőben, hogy ez a meccs hatványozottan csak arról fog szólni, hogy támogassuk egymást és mindenki érezze a pályán, nincs egyedül, hogy csapatot alkotunk. Három pontot szereztünk, sikerült azt a gólt megrúgni hozzá, ami kellett, ez a két héttel ezelőtti hazai meccshez képest mindenképpen előrelépés. A győzelem nagyon fontos, aminek minden pillanatban örülni kell!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában