Szparika

2022.04.09. 08:31

A sereghajtónál vizitál a Szpari

Feczkó Tamás nem ülhet a kispadra, vannak sérültek a nyíregyháziaknál.

ML

20211205 Szeged Merkantil Bank Liga NB II. 19. forduló Szent Gellért Fórum Grosics Akadémia - Nyíregyháza Spartacus FC NBII. labdarúgó mérkőzés Képen: NOVÁK CSANÁD ÁKOS Fotó: Török János TJ DM Délmagyarország

Fotó: Török János

Egy hét alatt három bajnoki várt a másodosztályú focibajnokság résztvevőire, köztük a Szparira. A nyíregyháziak múlt vasárnap 1–0-ra kikaptak Siófokon. Szerdán az élcsoporthoz tartozó Kecskemét volt a vendég, és egy sokáig emlékezetes találkozón döntetlen született (2–2). Vasárnap idegenben lépnek pályára a nyírségiek, ezúttal a sereghajtó Szolnok vendégeként. 
 


Ismerősök a szolnokiaknál 


A Tisza-partiak idén egyetlen győzelmet arattak, múlt vasárnap ikszeltek otthonukban a Péccsel, szerdán pedig 4–1-re kikaptak Győrben. A Romanek János irányította tiszaligetieknél lesznek ismerősök, így a kapus Hegedüs Lajos, aztán Szekszárdi Tamás, Hleba Tamás és Csörgő Raul, akik a Szpariban is fociztak. Csörgő kölcsönben szerepel a vasárnapi házigazdánál. 
– Nem sok időnk maradt a Szolnok elleni felkészülésre, igaz, a tabellán utolsó helyen álló csapathoz utazunk, ám az ilyen mérkőzések mindig nehezek – kezdte érdeklődésünkre Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Ráadásul több játékosunkat is elveszítettük, a héten Debreceni Zalán és Szokol Zsolt sem állt rendelkezésre, most Jánvári Gábor és Papucsek Barna is kiesett. A legfontosabb a stabil védőket megfelelően pótolni. Ráadásul Sigér Ákos begyűjtötte az ötödik sárgáját, így rá sem számíthatunk. A frissítés mellett a legfontosabb az lesz, hogy megtaláljuk a legütőképesebb csapatot vasárnapra – így Feczkó Tamás. 
 


Egymeccses eltiltás 


Miként arról beszámoltunk, a Kecskemét elleni mérkőzésen a reklamáló Feczkó Tamás piros lapot kapott, és a második félidő nagy részét a lelátóról figyelte. A piros lappal eltiltás is jár, így vasárnap nem ülhet le a szolnoki kispadra.
 

Labdarúgás: NB II.



32. forduló, vasárnap:

 Szolnoki MÁV Előre–Nyíregyháza Spartacus. Tiszaligeti Stadion, 17., v.: Lovas (Punyi, Márkus). 
 

További mérkőzések 
Budaörs–Budafok16 
PMFC–ETO FC Győr16 
Szentlőrinc–Soroksár 16 
Siófok–III. Kerületi TVE17 
Kecskemét–Békéscsaba17 
Ajka–Szombathelyi Haladás 17 
DVTK–Tiszakécske 17 
Csákvár–Dorog17 
Hétfő: Vasas–Szeged 20 
 

Borítókép: Novák Csanád (labdával) az előző bajnokságban még szolnoki színekben játszott | Fotó: dm/archív

Címkék#nb 2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában