asztalitenisz

2022.07.11. 12:58

Majoros a világ legjobb játékosai ellen játszhat

Majoros Bence

Fotó: Árvai Károly

Kiosztották a szabadkártyákat a Budapesten rendezendő WTT Feeder- és a WTT Champions-versenyre. Utóbbin is szurkolhatunk magyar játékosoknak. 
WTT Star Contender-torna indulóinak névsora már korábban nyilvánossá vált, most pedig már az is ismert, hogy a július 18-i heti budapesti viadalokon kik vehetnek részt.


A BOK-csarnokban kerül megrendezésre első ízben a WTT Champions, amelyen tényleg a világ legjobb asztaliteniszezői méretik meg magukat, 32-32 fő férfi és női egyesben. Mindkét nemnél 30-an a világranglistás helyezésük alapján indulhatnak (egy nemzetből maximum négyen), a fennmaradó két fő pedig szabadkártyával vehet részt minden idők egyik legszínvonalasabb viadalján. Itt lesz a férfi és női egyes olimpiai címvédője, Ma Lung és a szintén kínai Csen Meng, mi azonban legalább annyira örülhetünk annak, hogy szabadkártyával a nyírbátori Majoros Bence is asztalhoz áll.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában