Kézilabda, NB II.

2022.09.16. 11:58

Barcikán javítana a Gyarmat

Mindhárom NB II.-es női csapatunk haza pályán játszik vasárnap.

Ötvös Tamásék (2) a Hajdúböszörményt fogadják

Fotó: Pusztai Sándor

Nincs megállás, hétvégén újabb fordulót rendeznek a sportág harmadik vonalában. Hölgyeknél a bajnokságot Hevesen kezdte a Vitka SE, a találkozó első találatát a hazaiak szerezték, utána azonban a naményiak magukhoz ragadták a kezdeményezést és a mérkőzésen végig vezetve szerezték meg a két pontot. 
Vasárnap combos feladat vár Sarca Darius Alex alakulatára, az NB I./B-ből kiesett Hajdúnánást fogadják a kisvárdai Szent László gimnázium csarnokában. A hajdúságiak a múlt hétvégén a Salgótarján ellen tartottak erődemonstrációt, 25 gólos különbséggel múlták felül a nógrádiakat. A Mátészalka az első körben Miskolcon lépett pályára és nagyot küzdve, a mérkőzés hajrájában fordítva nyerte nyerte meg a találkozót. Buzás Petráék szombaton a Kazincbarcikát látják vendégül.  Utóbbitól szenvedett vereséget az Újfehértó, Kelemen Gréta tanítványai A Heves ellen javíthatnak hazai pályán. A receptet adott, a Vitka SE megmutatta, „csak” le kell másolni. Ami a férfiak küzdelmeit illeti, ezen a hétvégén sem maradunk megyei derbi nélkül, a Kisvárda az Újfehértó vendége lesz. Türk Ferenc csapata az nyitányon a bajnokaspiráns Mezőkövesdet fogadta és szenvedett vereséget, míg Bécsi János alakulata Kazincbarcikán maradt alul.
A Fehérgyarmat kiélezett végjátékban maradt alul a Balmazújvárossal szemben, Varga László játékos-edző csapata másfél perccel a vége előtt még vezetett, azonban előnyét nem tudta megtartani. Vendégeik előbb egyenlítettek, majd a dudaszó pillanatában a győztes találatot is megszerezték. Vasárnap Kazincbarcikán javíthatnak. A nyírbátori kispadra négy és fél év után visszatérő Falcsik Miklós megyei derbin debütált a kispadon, tanítványai a Tiszavasvári elleni győzelemmel örvendeztették meg mesterüket. A vesztes fél a Hajdúböszörmény ellen javíthat. Míg a győztes fél a DEAC vendége lesz.

Szombat. Férfi: Újfehértó KSZSE-Kisvárda 16, Tiszavasvári-Hajdúböszörmény 18, Kazincbarcika-Fehérgyarmat 19.
Vasárnap. Női: Vitka SE-Hajdúnánás, Kisvárda (Szent László Gimn.) 11, Mátészalka-Kazincbarcika, Újfehértó KSZSE-Heves mindkettő 16.  Férfi: DEAC-Nyírbátor 16.

Címkék#kézilaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában