Futsal NB I.

2022.09.02. 22:26

Csak a szépítésre futotta a Nyírbátor erejéből

A sárga felsős Everton a Nyíregyháza után a Nyírbátornak is betalált

Fotó: Gazdag Mihály

Az élvonalbeli futsal bajnokság 3. fordulójában öt mérkőzést rendeztek pénteken. A Nyírbátor a Veszprémet fogadta. A vendégek a 7. percben kétszer is betaláltak, így megnyugtató előnnyel vonulhattak szünetre. A második félidőben Szőcs szépített, de újabb két bakonyi gól megpecsételte a hazaiak sorsát. A vendégek a mérkőzésre nevezték a Csengerből igazolt Bartha Balázst. Az A’Studió Futsal Nyíregyháza hétfőn az előző kiírásban ezüstérmet szerző MVFC Berettyóújfalut fogadja..
Nyírbátor FC–Veszprém 1–4 (0–2)
Nyírbátor, v.: Kovács, Muhari. Nyírbátor: Opre – Szőcs L., Szentes Bíró, Siska, Csoma. Csere: Tóth, Nagy, Szabó, Kerekes, Molnár Richárd, Rácz, Lakatos, Hadházi, Orosz. Edző: Baksa Csaba. Veszprém: Spandler – Tatai, Dorogi, Bencsik, Gerencsér. Csere: Koncsol, Fridrich, Molnár Raul, Kártik, Everton, Gavrilovics, Fellembek, Bartha. Edző: Fehér Zsolt. Gól: Szőcs, illetve Tatai 2, Gavrilovics, Everton (büntetőből).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában