NB III.

2022.09.02. 10:45

Mindkét csapatunknak van törlesztenivalója

Megyebeli NB III.-as csapataink vasárnap olyan ellenfelek ellen játszanak, akik ellen bizony nem túl fényes múltbeli mérlegük.

Czérna Erikék javítanának a Füzesgyarmat elleni mérlegükön

Fotó: kisvardafc.hu

A Sényő azt a BVSC Zuglót fogadja, amely ellen eddigi mindkét mérkőzését elveszítette, nem mellesleg a jelenleg futó bajnokság éllovasa. Urbán Flórián csapata az öt megnyert mérkőzése mellett, mindössze a Debrecen tartalékcsapatának vendégeként játszott döntetlent. A bajnokság mellett még a kupában is állnak, hétvégén a szombathelyi Király SE gárdáját múlták felül, következő ellenfelük a Mosonmagyaróvár lesz. 

– Egy jó formába lévő csapat érkezik hozzánk, amely minden sorozatot figyelembe véve még veretlen ebben a szezonban. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de úgy gondolom, hogy képesek vagyunk megnehezíteni a vendégek dolgát – mondta Imrő László, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a Sényő munkáját.

A Kisvárda Füzesgyarmatra látogat, Kocsis János együttese sem lehet büszke a két csapat közös múltjára, eddig összesen négyszer feszültek egymásnak a felek és egy döntetlen mellett háromszor a Békés megyeiek sikerével ért véget a találkozó. 

– Az osztály egyik legrutinosabb, fizikálisan a legerősebb csapatok egyike a Füzesgyarmat. Rengeteg határon túli, minden hájjal megkent játékossal rendelkeznek, akik ebben a bajnokságban meghatározóak – jellemezte ellenfelüket a Kisvárda II. szakvezetője. – Látva a csapat és a játékosok egyéni teljesítményét, bízom benne, hogy megszakad a Füzesgyarmat elleni rossz sorozatunk.

Labdarúgás: NB III.

Keleti csoport, 7. forduló, vasárnap

Sényő-Carnifex FC-BVSC-Zugló, Sényő, v.: Szigetvári (Dr. Ambrus, Juhász), 16. 

Füzesgyarmat-Kisvárda II., Füzesgyarmat, v.: Újhelyi (Kövér, Aczél), 16.

További mérkőzések: DVSC-Tiszaújváros, Békéscsaba II.-Hatvan (mindkettő 11.), Tiszafüred-Hajdúszoboszló, DVTK II.-Eger, Vasas II.-Pénzügyőr, BKV Előre-Körösladány, Karcag-DEAC, Putnok-Jászberény (mind 16).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában