Labdarúgás, megyei II. osztály

2022.11.10. 13:17

Így tippeltek a megyei II. osztály edzői

Seregi Mihályt (Kótaj), Balla Jánost (Újdombrád) és Bartha Miklóst (Ópályi) kértük meg arra, hogy tippeljék meg saját csoportjuk 12. fordulóját.

A piros mezes Ajak a listavezető Újdombrádot fogadja a Nyírerdő csoportban.

Fotó: Pusztai Sándor

Pannónia Zrt. csoport
Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője.

Szakoly (3.)–Tiszalök (5.): – A Szakoly nagyon masszív csapat, főleg hazai pályán, viszont, ha a Tiszalök támadósora jól működik és a védekezése is összeáll, akkor meglepetést okozhat.
Kék (12.)–Biri (6.): – A pillanatnyi forma alapján úgy gondolom, hogy a Birinek nagyobb esélye van a győzelemre, de a kéki katlanban senki sem mehet biztosra.
Levelek (9.)–Geszteréd (13.): – Eléggé labilis szezont fut a Levelek, ennek ellenére otthon tarthatja a három pontot. 
Nagykálló (1.)–Nyírlugos (11.): – Adott helyzetben nem tudok mást tippelni, mint hazai győzelmet.
Rakamaz (8.)–Apagy (10.): – Az Apagyot soha nem szabad leírni, akár jól is játszhatnak, de a Rakamaz otthonában pályára lépni sohasem egyszerű. Szerintem a vendégek nyernek.
Tiszavasvári (4.)–Kótaj (2.): – Nagyon jó kis fiatalos csapat állt össze Tiszavasváriban, lendületesek, jól szerepelnek a bajnokságban, de nekünk sem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.
A Kálmánháza szabadnapos.

Nyírerdő csoport
Tippel: Balla János, az Újdombrád edzője.

Záhony (5.)–Gergelyiugornya (2.): – Igazi rangadó lesz a szombat délutáni, bízom a döntetlenben, mert az még nekünk is jó lehet. 
Szabolcsveresmart (14.)–Nyírkarász (13.): – Tara Sanyi annyi áldozatot hozott már ezért a csapatért, hogy megérdemelne már egy győzelmet.
Tiszakanyár (9.)–Fényeslitke (12.): – Azért a Tiszakanyár hazai pályán jóval acélosabbnak tűnik mint a Litke.
Vaja (3.)–Ladányi TC (7.): – Szurkolok Sajtos Bandi barátomnak, de lehet, hogy ez kevés lesz.
Pátroha (8.)–Baktalórántháza (10.): – Múlt héten olyan eredményt értünk el „Gombiék” ellen, amit terveztünk, remélem, hogy bánatukban csak megittak valamit. Persze szeretnének javítani és az idei utolsó hazai meccsüket győzelemmel zárni.
Gyulaháza (6.)–Tuzsér (11.): – Nehéz helyzetben van a Tuzsér, Gyulaházán sem lesz túl sok esélyük.
Ajak (4.)–Újdombrád (1.): – Egy jó sorozatot lezáró ellenféllel találkozunk, amely biztos, hogy minden követ megmozgat majd a javítás érdekében, de számunkra is fontos ez a három pont, mert szeretnénk annyi pontot gyűjteni, ami elég az őszi első helyhez.

Gémtech csoport
Tippel: Bartha Miklós, az Ópályi edzője.

Tisztaberek (7.)–Kocsord (4.): – Ez egy éles mérkőzés lesz, hisz mindkét csapat szépen megerősödött (a Kocsord éppen Ópályiból), de hazai sikert várok.
Őr (13.)–Encsencs (6.): – Az Őrnek még szoknia kell a megyei II. osztályt, az Encsencs azért egy polccal feljebb van, így vendégként is megszerzi a három pontot.
Milota (12.)–Fehérgyarmat (5.): – Itt is vendég siker születik.
Vámosoroszi (2.)–Nyírvasvári (3.): – Két jó csapat találkozik, a hazai pálya és a rutin azonban a Vámosoroszi mellett szól.
Nagydobos (9.)–Szatmárcseke (11.): – Nagyon ráférne már egy siker a Nagydobosra, sok olyan meccsük volt, ami az utolsó pillanatokban csúszott ki a kezükből. Ezúttal nem fognak hibázni.
Sonkád (8.)–Ópályi (10.): – Két egyforma képességű csapat mérkőzik meg. Mi elfogytunk a szezon ezen részére, hasonlóan, mint karácsonyi asztalról a sütemény, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy borsot törjünk az orruk alá. 
A Csengersima szabadnapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában